ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Πόσα πούλησε η «Επένδυση» - Ερχεται και η «Αγορά» του Χατζηνικολάου

** ΣTA IΔΙΑ επίπεδα με την περασμένη εβδομάδα παρέμειναν οι κυκλοφορίες των κυριακάτικων φύλλων. Σύμφωνα με το γκάλοπ των πρακτορείων οι εφημερίδες πούλησαν πανελλαδικά: «Θέμα» 120.000, «Βήμα» 93.000, «Εθνος» 92.500, «Real News» 71.000, «Ελ. Τυπος» 20.000, «Δημοκρατία 19.000, «Kontra news» 14.000, «Εξέλιξη» 12.000, «Ελευθεροτυπία» 8.000.

** ΠΕΡΙ τις 20.000 φύλλα πούλησε το πρώτο φύλλο της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Επένδυση» που κυκλοφόρησε το περασμένο Σάββατο. Ο εκδότης Γιάννης Κουρτάκης και οι στενοί συνεργάτες του δηλώνουν ευχαριστημένοι αν και υπολόγιζαν κυκλοφορία  35 με 40 χιλιάδες για το πρώτο φύλλο καθώς η διαφημιστική καμπάνια της Επένδυσης ήταν τεράστια για τα δεδομένα της εποχής. Oπως όμως λένε θα είναι ευχαριστημένοι αν το φύλλο «κάτσει» κοντά και λίγο πάνω από τις 10.000 φύλλα

** ΤΗΝ ΙΔΙΑ ώρα έχει ξεκινήσει το προμοτάρισμα της νέας (σαββατιάτικης) εφημερίδας «Αγορά»..
με τη υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, όπως ακούγεται χαρακτηριστικά στη σχετική διαφήμιση. Ο Χατζηνικολάου δεν φέρεται πάντως διατεθειμένος να ξοδέψει πολλά χρήματα για τηλεοπτικό χρόνο και θα διαφημίσει την «Αγορά» μέσα από τον Real fm και τις τηλεοπτικές εκπομπές και εμφανίσεις του.

** ΠΑΝΤΩΣ τα τηλεοπτικά σποτ με κυρίαρχο μότο «Μήπως η πολιτική μιλάει άλλη γλώσσα από τη δική σου» και πρωταγωνιστές τους πολιτικούς αρχηγούς, φαίνεται πως αρέσουν και σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του Χατζηνικολάου τα... σπάνε! Η νέα πολιτική και οικονομική εφημερίδα «Αγορά»  θα βρίσκεται από το Σάββατο 8 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο στα περίπτερα.