ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

«Κάρτα» από Αλαφούζο σε Λυριτζή - Οικονόμου

Η άτυπη προαναγγελία ενός τηλεοπτικού διαζυγίου

«Βόμβα» του Γιάννη Αλαφούζου για Λυριτζή - Οικονόμου. Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό επηρεάζουν και τις ισορροπίες στον ΣΚΑΪ, με απρόσμενες συνέπειες.
Κι αυτό γιατί στην περίφημη ενημέρωση των μελών της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» ο Γιάννης Αλαφούζος σχεδόν «άδειασε» την πρωινή εκπομπή του διδύμου, δηλώνοντας πως δεν βλέπει την εκπομπή τους.
«Mε το θέμα που έχετε στο κανάλι σας, τους πρωινούς κυρίους, που είναι ειρωνικοί για τον Παναθηναϊκό. Ποιος θα τους μαζέψει;», αναρωτήθηκε μέλος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» στον διάλογο που είχε με τον ιδιοκτήτη του καναλιού. «Ο ΣΚΑΪ είναι κάτι διαφορετικό», είπε και..
ισχυρίστηκε πως δεν ασκεί έλεγχο στο δημοσιογραφικό σκέλος.
«Δεν παρεμβαίνω στο τι θα πούμε. Υπάρχει μια πολυφωνία», ισχυρίστηκε ο Αλαφούζος, αλλά μετά, έχοντας απέναντί του «πράσινο» κοινό που πληρώνει για τη λειτουργία της ομάδας, κράτησε αποστάσεις από τους «πρωινούς», όπως αποκάλεσε τους Λυριτζή-Οικονόμου. «Θα προτιμούσα να είναι Παναθηναϊκοί οι φίλοι μας οι πρωινοί», είπε και έριξε στη συνέχεια την οβίδα: «Και εγώ δεν βλέπω το πρωινό του ΣΚΑΪ, αλλά δεν γίνεται κάτι».
Η αναφορά αυτή ανατρέπει πολλές από τις ισορροπίες στο κανάλι. Οι Βασίλης Λυριτζής και Δημήτρης Οικονόμου τον ερχόμενο Μάρτιο συμπληρώνουν πέντε χρόνια στον σταθμό και η εκπομπή τους είναι η τελευταία που συνεχίζει να προβάλλεται από αυτές που είχε εισηγηθεί ο πρώην διευθύνων σύμβουλος, Χρήστος Παναγόπουλος. Στις αρχές του 2010 η «Πρώτη Γραμμή» και το «Συμβαίνει Τώρα» της Πόπης Τσαπανίδου είχαν μετακινηθεί από την ΕΡΤ στον ΣΚΑΪ. Στην περίπτωση της Πόπης Τσαπανίδου, μετά τη μετακίνησή της στο Star, ο σταθμός, ύστερα από εισήγηση του Σταμάτη Μαλέλη, βρήκε την αντικαταστάτριά της στο πρόσωπο της Αννας Μπουσδούκου.
Τώρα προετοιμάζονται ο Γιάννης Ντσούνος και ο Χρήστος Κούτρας για την πρωινή ζώνη. Τα πρώτα τους βήματα τα έκαναν στο ραδιόφωνο, αποκτώντας απευθείας εκπομπή στην πρωινή ζώνη, και από αυτή τη σεζόν μετακινήθηκαν στην τηλεόραση στις 12.00 το μεσημέρι. Τα ποσοστά τους, για τα δεδομένα του ΣΚΑΪ, θεωρούνται ικανοποιητικά, συνεπώς, αν αποφασίσει ο Γιάννης Αλαφούζος από την επόμενη σεζόν μπορεί να ξεκινούν νωρίτερα.
- πηγή: Παραπολιτικά