ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Κ. Μητσοτάκης: Να τα εκατοστίσετε!

Λ. Μπέλλος: Ευχαριστούμε, πρόεδρε! Γούρι! 

Δύο χρόνια κυκλοφορίας κλείνει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών και το «γιορτάζει» με την πλήρη ανανέωση της ιστοσελίδας efsyn.gr, καθώς και με αλλαγές στην εμφάνιση και τη σελιδοποίηση της εφημερίδας (από το φύλλο του Σαββατοκύριακου 8-9/11) με στόχο «την ανάδειξη της ξεχωριστής ταυτότητάς της και τη διευκόλυνση όσων την παίρνουν στα χέρια τους».
Ο Λάκης Μπέλλος στη στήλη του «Πάμε λούκετο» γράφει για τις ευχές διαφόρων - ανάμεσά τους και αυτές του Κ. Μητσοτάκη
** Ο Μητσοτάκης ήταν ο πρώτος που έστειλε μήνυμα για τα 2α γενέθλιά της «Εφημερίδας των Συντακτών» και για το νέο efsyn.gr. Λιγόλογος: «Να τα εκατοστίσετε!». Ευχαριστούμε, πρόεδρε! Γούρι! 
** Το μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας ήταν κάπως διαφορετικό: «Καλά σαράντα». Αναγνώστες..  εννοεί, όχι τίποτα κακό.
** Καταιγισμός ευχών από τον ΣΥΡΙΖΑ. Συνολικά 347 μηνύματα. Όσες και οι συνιστώσες του.
** Το δύσκολο δεν ήταν φτάσουμε τα δύο χρόνια. Το δύσκολο ήταν να αγοράσουμε τα δύο κεράκια για την τούρτα.
** Τον Βενιζέλο δεν τον καλούμε φέτος στην κοπή της τούρτας. Πέρσι έφαγε τα κομμάτια του πολιτικού, οικονομικού, καλλιτεχνικού τμήματος και του καιρού.
** Ευχές και από τον Κάρολο Παπούλια: «Να φτάσετε τον αριθμό των φύλλων στον αριθμό των ωρών που έχω όρθιος στις παρελάσεις».
** Με προκήρυξη έστειλε τις ευχές του ο Χριστόδουλος Ξηρός. Καταλήγει: «Κάτω ο ιμπεριαλισμός των εφημερίδων με προσφορές».
** Το καλύτερο ρεπορτάζ που είδαμε αυτά τα χρόνια σε αυτή την εφημερίδα: «Ετοιμάζει WEB Radio η "Εφημερίδα των Συντακτών"».
** Για την Πέμπτη έχουμε μαζευτεί όλοι οι συντάκτες κ.λπ. να συγκεντρώσουμε το ποσό που χρειάζεται για να παίξουμε Τζόκερ να πιάσουμε τα 17 εκατ.
** Έφτασαν και οι ευχές του Φώτη Κουβέλη: «Να φτάσουν οι αναγνώστες σας τους ψηφοφόρους της ΔΗΜΑΡ».