ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Οι όμηροι της Ελευθεροτυπίας...

Νέα απόφαση για απεργιακές κινητοποιήσεις
 
Οι καθυστερήσεις στην καταβολή των δεδουλευμένων στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» είναι καθεστώς και λίγο πολύ οι (εναπομείναντες) εργαζόμενοι το είχαν αποδεχτεί – έστω και με βαριά καρδιά. Η κατάσταση όμως έφτασε για άλλη μια φορά στο απροχώρητο, και οι εργαζόμενοι της Μίνωος στη συνέλευσή τους μετά και τη νέα μη τήρηση των υπεσχημένων και τη νέα καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων αποφάσισαν να προχωρήσουν σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Μάλιστα, οπως γράφουν οι financialcrimes, οι εργαζόμενοι ζήτησαν επαναλαμβανόμενες απεργίες (που θα ξεκινούν από τις 2μμ της Παρασκευής), μέχρις ότου καταβληθούν ένας ολόκληρος μισθός και κατατεθεί συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα εξόφλησης των υπολοίπων χρεών.
Την ίδια ώρα οι, εμφανιζόμενοι ως εκδότες, Χάρης Οικονομόπουλος και Μάνια Τεγοπούλου με τις βαρύγδουπες υποσχέσεις τους (περί επενδυτών που θα απογειώσουν την εφημερίδα), κρατάνε σε..
διαρκή ομηρία εκατοντάδες πρώην και νυν απλήρωτους εργαζόμενους της Ελευθεροτυπίας, ενώ ήδη από τις 30.5.2014 η εταιρεία Χ.Κ. Τεγόπουλος έχει πτωχεύσει (και δικαστικά) συνεχίζοντας όμως να νοικιάζει τον τίτλο στον Χ. Οικονομόπουλο (“Τρίτη Οψη” Α.Ε).