ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Η Τσαπανίδου παρουσιάζει Μελισσανίδη

H ποντιακής καταγωγής δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου και ο Πόντιος ηθοποιός Ιεροκλής Μιχαηλίδης θα κάνουν απόψε την επίσημη παρουσίαση του πόρταλ pontos-news.gr.στο θέατρο Παλλάς. Τη νέα διαδικτυακή πύλη που υποστηρίζεται από τον μέτοχο του ΟΠΑΠ και επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, την επιμελείται μια ομάδα επαγγελματιών δημοσιογράφων, που επικουρείται σε κάθε της βήμα από τους ανθρώπους που δημιουργούν την είδηση, μέλη συλλόγων και μη, με δίκτυο ανταποκριτών, με επιστήμονες, με τεχνικούς πολυμέσων και ειδήμονες στην τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Στην εκδήλωση στο Παλλάς θα προβληθούν τα περιεχόμενα του πόρταλ και βίντεο με τους..
ανταποκριτές του pontos-news.gr. Θα ακολουθήσει μουσικοχορευτικό πρόγραμμα στο οποίο θα συμμετάσχει και η ποντιακής καταγωγής τραγουδίστρια Μελίνα Ασλανίδου. Η βραδιά θα κλείσει με δεξίωση με εδέσματα από τον Πόντο την Κων/πολη και τη Μικρά Ασία.
Το πόρταλ του Δ. Μελισσανίδη έχει τρεις ενότητες: Μια για όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με τους Πόντιους (δράσεις συλλόγων, φεστιβάλ χορών κλπ). μια δεύτερη με θέματα της τρέχουσας επικαιροτήτας και μια τρίτη με ιστορικά στοιχεία, ντοκουμέντα κλπ για τη γενοκτονία των Ποντίων.