ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Oικογένεια Μπόμπολα: Οποιος τα έβαλε μαζί μας έχασε…

Στην υπενθύμιση – προειδοποίηση πως όποιος τα έβαλε μαζί τους έχασε, προβαίνει η οικογένεια Μπόμπολα προς τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ αναλαμβάνει και τον ρόλο συνηγόρου υπέρ του Γιάννη Πρετεντέρη. Γράφει μεταξύ άλλων το ΕΘΝΟΣ υπό τον τίτλο «Ψέματα και αλήθειες»:
«(...)Δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρεία «ΠΗΓΑΣΟΣ» και η οικογένεια Μπόμπολα συκοφαντούνται και στοχοποιούνται.
Ισως λόγω ηλικίας ορισμένοι δεν ενθυμούνται τι συνέβη όταν το βρετανικό περιοδικό «Economist» επεχείρησε στα πρώτα βήματα της επιχείρησης, τη δεκαετία του '80, να τη στοχοποιήσει. Η υπόθεση κατέληξε με την καταδίκη του περιοδικού και την υποχρέωσή του σε καταβολή αποζημιώσεων.
Αργότερα, το 2004, η τότε κυβέρνηση της ΝΔ, με το..εφεύρημα του «βασικού μετόχου», θεώρησε ότι θα μπορούσε να φιμώσει δημοσιογραφικά τα ΜΜΕ του ομίλου μας και να εξοντώσει επιχειρηματικά την οικογένεια Μπόμπολα. Η κατάληξη ήταν να δικαιωθούμε από τους ίδιους τους ευρωπαϊκούς θεσμούς(...)»

Θυμίζουμε ότι η γνωστή κόντρα του ΣΥΡΙΖΑ με το Mega και τους ιδιοκτήτες του, αναζωπυρώθηκε τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τη λίστα Λαγκάρντ αλλά και το δάνειο που έλαβε ο τηλεοπτικός σταθμός.
Η διαμάχη ξεκίνησε την Παρασκευή το βράδυ όταν ο ΣΥΡΙΖΑ με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση έθετε μια σειρά ερωτημάτων στο MEGA και τον δημοσιογράφο του σταθμού Γ. Πρετεντέρη. Αιτία η «πρόσκληση» του κ. Πρετεντέρη προς την Κουμουνδούρου να προσκομίσει… αποδείξεις και ονόματα, ώστε να προκύπτει κάτι που να συνδέει ποινικά τον Βενιζέλο με την υπόθεση Λαγκάρντ.
Σχετικά με το θέμα του δανείου ύψους 98 εκατ. ευρώ που έλαβε ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA η διαχειρίστρια εταιρία ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ απαντώντας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι πληροφορίες είναι ψευδείς και ότι η εταιρία έχει λάβει ως δάνειο το ποσό των 10 εκατομμυρίων από το οποίο μετά από προμήθειες στις πέντε τράπεζες που συμμετείχαν στην κοινοπραξία εκταμιεύθηκε το ποσό των 8,5 εκατομμυρίων ευρώ.
-Διαβάστε εδώ ολόκληρο το κείμενο της οικογένειας Μπόμπολα στο ΕΘΝΟΣ (ποιό από τα διευθυντικά στελέχη το έγραψε άραγε;)
και εδώ τα της διαμάχης ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ - Μέγκα