ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

«Βόμβα» του Τάσου Θεοδωρόπουλου στον όμιλο της DPG

- Γιατί τον έδιωξαν από το newsbomb 
- Καταγγέλλει ομοφοβία, λογοκρισία και ρατσισμό

«Βόμβα» στον διαδικτυακό όμιλο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μετά τις σοβαρότατες καταγγελίες του δημοσιογράφου Τάσου Θεοδωρόπουλου περί λογοκρισίας, ομοφοβίας και ρατσισμού. Η διεύθυνση της DPG και ειδικά του ενημερωτικού  σάιτ newsbomb αποφάσισε χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, να τον αποκλείσει από τους λογαριασμούς του, ουσιαστικά διακόπτωντας τη συνεργασία τους. Κι αυτό διότι ο αντισυμβατικός -και γνωστός για τις  αιρετικές του απόψεις- Τάσος Θεοδωρόπουλος, ως διαχειριστής του blog που είχε στο γνωστό site, ενέκρινε την.. ανάρτηση σχολίων που απαντούσαν σε δημοσίευμα για δύο ομοφυλόφιλους αστυνομικούς.
Ο Θεοδωρόπουλος έχοντας το κλειδί του moderator μηνυμάτων αναγνωστών, δημοσίευσε κατ' αρχάς ο ίδιος και στη συνέχεια ενέκρινε τη δημοσίευση ενός πλήθους αρνητικών αλλά ΜΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ, για το ομοφοβικό δημοσίευμα του newsbomb  με τίτλο «Απαρηγόρητος ο gay αστυνομικός: Έχασε τον σύντροφό του!»
Η διεύθυνση του newsbomb διέγραψε πάραυτα όλα τα δημοσιευμένα σχόλια και μπλόκαρε την είσοδο του Θεοδωρόπουλου στο διαχειριστικό τους.
 Ο Τ. Θεοδωρόπουλος καταγγέλλει το γεγονός και αναφέρει αναλυτικά:
«Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες
Μετά από ένα έτος συνεργασίας μου με την εταιρεία DPG και τη διατήρηση καθημερινής ανανέωσης blogs στα site GOSSIP-TV και ΝΕWSBOMB, η διεύθυνση αποφάσισε χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, να μου στερήσει την ικανότητα εισόδου στους λογαριασμούς μου, ουσιαστικά διακόπτωντας τη συνεργασία μας.
Αιτία για το παραπάνω γεγονός, το ότι έχοντας το κλειδί του moderator μηνυμάτων αναγνωστών, δημοσίευσα κατ' αρχάς ο ίδιος και στη συνέχεια ενέκρινα τη δημοσίευση ενός πλήθους αρνητικών αλλά ΜΗ ΥΒΡΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΜΩΝ, για το ομοφοβικό δημοσίευμα του NEWSBOMB, http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/267674/aparigoritos-o-gay-astynomikos-ehase-ton-syntrofo-toy στο οποίο ο ανώνυμος συντάκτης, με υποτιμητικό και δήθεν σκανδαλιστικό τρόπο αναφέρεται στη σχέση δύο ομοφυλόφιλων αστυνομικών στην Αχαία. Αμέσως μετά την ενημέρωση της διεύθυνσης για την "απονενοημένη" μου πράξη, όλα τα δημοσιευμένα σχόλια (των οποίων κρατώ αντίγραφο στο λογαριασμό του e mail μου) διαγράφηκαν από τη δημοσίευση του site, ενώ μπλοκαρίστηκε η είσοδος μου στο διαχειριστικό τους.
Χαίρομαι πάρα πολύ, που ένας από τους πρώτους σε επισκεψιμότητα, διαδικτυακούς τόπους, δείχνει με τον παραπάνω τρόπο τη δημοκρατικότητα της ηθικής και της σκέψης του. Παρ' όλα αυτά, ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες που γι αυτό το διάστημα, αγκάλιασαν τη δημιουργική μου τρέλα σε αυτό το άδοξο πείραμα.
Θα τα ξαναπούμε.
 Τάσος Θεοδωρόπουλος»