ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Η εμπειρία στον ΔΟΛ φαίνεται ότι μετράει…

Στην «Αυγή» ο Βασίλης Μουλόπουλος - Αναλαμβάνει την πορεία ανασχηματισμού της εφημερίδας

«Είμαστε αποκλεισμένοι απο τα συστημικά Μέσα Ενημέρωσης τα οποία μας πολεμάνε. Το μόνο σίγουρο είναι πως χρειαζόμαστε τα δικά μας media, τον δικό μας όμιλο. Χρειαζόμαστε έναν δημοσιογραφικό Οργανισμό της Αριστεράς».
Αυτό είναι το νόημα των εισηγήσεων που δέχεται (από το καλοκαίρι ακόμα) ο Αλέξης Τσίπρας από στενούς συνεργάτες του. Όπως έχουμε ξαναγράψει στα σχέδια του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία ενός δημοσιογραφικού ομίλου, περιλαμβάνεται η ενοποίηση υπό ενιαία διοίκηση των Μέσων που ανήκουν στον ΣΥΝ, δηλαδή..
της εφημερίδας «Αυγή», του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» και των ενημερωτικών σάιτ όπως το left.gr και άλλα.
Βάσει αυτής της λογικής ο Τσίπρας προχωρά στην πλήρη αναδιάρθρωση της επικοινωνιακής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ ενισχύοντας συν τοις άλλοις και τα γραφεία τύπου με νέο «αίμα». Στην προσπάθεια αυτή ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην διευθυντής σύνταξης του «Βήματος» Βασίλης Μουλόπουλος, εξελέγη πρόεδρος του Δ.Σ. της «Αυγής» και αναλαμβάνει σε πρώτη φάση την πορεία μετασχηματισμού της εφημερίδας.
Οι παροικούντες την Μιχαλακοπούλου γνωρίζουν ότι για πολλά χρόνια ο Σταύρος Ψυχάρης είχε «εμπιστευτεί» στον Β. Μουλόπουλο την πρώτη σελίδα της εφημερίδας «Το Βήμα».
Η εμπειρία στον ΔΟΛ φαίνεται ότι μετράει…