ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

Τι συζήτησε ο Ψυχάρης με Μπόμπολα και Μάνια;

Tετ α τετ είχε ο εκδότης και ισχυρός άνδρας του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη, Σταύρος Ψυχάρης με τους «ομολόγους» του (του Εθνους) Φώτη Μπόμπολα και (της Ελευθεροτυπίας) Μάνια Τεγοπούλου.
Αυτό αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά που κυκλοφορεί σήμερα και κάνει λόγο για επαφές στα... άδυτα της Μιχαλακοπούλου και για ραντεβού με το αφεντικό του ΣΚΑΪ, Γιάννη Αλαφούζο στην Αθηναϊκή Λέσχη.
Την ίδια ώρα και ενώ η στοχοποίηση του ομίλου Μπόμπολα από ξένα Μέσα Ενημέρωσης φαίνεται να έχει προβληματίσει τον «πατριάρχη» της οικογένειας, ο Σταύρος Ψυχάρης φέρεται να έκανε πρόταση στον Γ. Μπόμπολα για...εξαγορά του «Πήγασου». Μάλιστα όπως λέγεται ο τελευταίος  σκέπτεται πολύ σοβαρά την πρόταση Ψυχάρη!
Το εύλογο ερώτημα όμως που προκύπτει -όπως γράφει η Aρτεμις Παραδείσου στο newpost- είναι με τι χρήματα θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια εξαγορά σήμερα ο Ψυχάρης αφού ως γνωστόν αντιμετωπίζει ποικίλα προβλήματα στον ΔΟΛ. Στην περίπτωση αυτή ακούγονται διάφορα σενάρια τα οποία μέχρι αυτή την ώρα δεν θα μπορούσε ουδείς να ισχυριστεί ότι έχουν υπόσταση.