ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Διαμαρτυρία των Λιθογράφων στα γραφεία της Μίνωος

Κάλεσμα της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων

Την Τρίτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 13.00, η εργοδοσία της Ελευθεροτυπίας, με ανακοίνωσή της προχωράει σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την επαναλειτουργία της επιχείρησης.
Με αυτό τον τρόπο συνεχίζει την προκλητική της στάση απέναντι στους 850 και πλέον απλήρωτους εργαζομένους της.
Για το λόγο αυτό, το Δ.Σ. της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων καλούμε τους συναδέλφους εργαζόμενους της "Ελευθεροτυπίας" με τις οικογένειές τους, καθώς και κάθε συνάδελφο που μπορεί να συμπαρασταθεί, σε Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας την Τρίτη 8 Ιανουαρίου στις 12.00 μμ έξω από τα γραφεία της εφημερίδας στον Νέο Κόσμο (Μίνωος 10-16).
Διαφωνούμε με τον τρόπο που μεθοδεύεται το όλο.. εγχείρημα της επαναλειτουργίας της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" από τη διοίκηση και μερίδα εργαζομένων, όχι από το σύνολό τους, χωρίς να καταβληθούν οι οφειλές προς όλους τους εργαζόμενους (δεδουλευμένα, αποζημιώσεις απόλυσης), και απαιτούμε:
-Να καταβάλει η εταιρία άμεσα το Δώρο Χριστουγέννων του 2012 το οποίο ως όφειλε, έπρεπε να είχε καταβληθεί έως τις 21/12/2012
-Να καταβάλει η εταιρία άμεσα τις ασφαλιστικές εισφορές για τους μήνες της επίσχεσης εργασίας.