ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Λαός και VIP στον Ευαγγελισμό


Εσείς είστε VIPs ή είστε τίποτα φτωχάτζες και θέλετε και περίθλαψη και να εξεταστείτε στην ώρα σας. Προτεραιότητα έχουν οι καλεσμένοι, όπως με τα σοκολατάκια όταν ήσασταν μικροί, που ήταν πάντα φυλαγμένα για τους επισκέπτες. Βέβαια και η ΟΕΝΓΕ είχε ζητήσει να φιλοξενήσουμε ξένους ασθενείς, από τη Γάζα για παράδειγμα, μόνο που αυτοί δεν ήταν στη σωστή πλευρά της ιστορίας ούτε ήταν… VIPs. Οπότε…
Πάντως κάτι κάνει και για εσάς ο Μητσοτάκης: Στέλνει επιστολή στην Ούρσουλα για να αντιμετωπίσουν μαζί την ακρίβεια…
****
Δέσποινα Τοσονίδου,
μέλος της ΟΕΝΓΕ:
 «ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ… VIP»
Η Δέσποινα Τοσονίδου, μέλος της ΟΕΝΓΕ, μιλά για την αποκάλυψη εγγράφου με το οποίο ο διοικητής του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ζητά να περιθάλψουν κατά «απόλυτη προτεραιότητα» τους VIP επισκέπτες της χώρας για τον τελικό του Conference League, τονίζοντας πως οι γιατροί δεν πρόκειται να γίνουν επίορκοι κατ εντολή κανενός.
Η ίδια υπογραμμίζει ότι όλα τα περιστατικά θα αντιμετωπιστούν και θα αξιολογηθούν μόνο με ιατρικά κριτήρια, και όχι με την οικονομική δυνατότητα του ασθενή, ούτε για ποιον λόγο μπορεί να βρίσκεται στην χώρα ή σε ποιο ξενοδοχείο διαμένει.
Επιπλέον υπενθυμίζει το αίτημα της ΟΕΝΓΕ για την νοσηλεία ασθενών από την Γάζα, τονίζοντας ότι το αίτημα δεν απαντήθηκε ποτέ ενώ σχολιάζει το γεγονός ότι τη στιγμή που προωθείται η ιδιωτική υγεία, η υγειονομική κάλυψη των επισήμων ανατίθεται στον δημόσιο τομέα.

Μάριος Διονέλλης / Πίσω Σελίδες