ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Αφωνία στα ΜΜΕ: Απαγορευμένη η λέξη «Τέμπη» μέχρι τις εκλογές με εντολή (και απειλή) Μαξίμου


Η λέξη «Τέμπη» είναι «απαγορευμένη μέχρι τις εκλογές με εντολή και απειλή Μαξίμου», σχολιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την εκδήλωση στην Κρήτη και τις συγκλονιστικές τοποθετήσεις γονιών παιδιών θυμάτων των Τεμπών.
Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του σημειώνει πως «τα ΜΜΕ δεν είπαν τίποτα, σχεδόν στο σύνολό τους».
Και συνεχίζει αιχμηρά ότι «ο αγώνας είναι άνισος. Έχουν τα μέσα. Όμως έχουμε το δίκιο. Και την επιμονή. Είναι ένα Σύστημα».
«Είμαστε ένας ολόκληρος λαός» γράφει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, παραθέτει αποσπάσματα από τις τοποθετήσεις της Μαρίας Καρυστιανού και του Παύλου Ασλανίδη στην συγκεκριμένη εκδήλωση.
Ακολουθεί η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη:
«Γονείς των παιδιών των Τεμπών μίλησαν σε εκδήλωση στην Κρήτη, παρουσία χιλιάδων ανθρώπων. Τα ΜΜΕ δεν είπαν τίποτα, σχεδόν στο σύνολό τους. Απαγορευμένη η λέξη «Τέμπη» μέχρι τις εκλογές με εντολή και απειλή Μαξίμου. Ο αγώνας είναι άνισος. Έχουν τα μέσα. Όμως έχουμε το δίκιο. Και την επιμονή. Είναι ένα Σύστημα. Είμαστε ένας ολόκληρος λαός.
Μαρία Καρυστιανού: «Δεν ήξερα πως κληροδότησα στην κόρη μου κυβερνώντες που είναι σε θέση να την κάψουν ζωντανή. Τώρα ξέρω». 
Παύλος Ασλανίδης: «Δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα δολοφονήσουν το παιδί μου και θα το πετάξουν το ίδιο βράδυ, με φαγάνες, σε τρία διαφορετικά μέρη στην Λάρισα. Είναι μία κυβερνώσα μαφία».