ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Η ομάδα που έσπασε το αθηναϊκό μέτωπο...


...και ο άξιος θριαμβευτής που έδειξε μικρότητα

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα με νίκη 2-1 μέσα στο οχυρό τού συμπολίτη εχθρού, του Άρη, που έπαιξε –και σωστά έκανε– με πάθος ομάδας που διεκδικούσε αυτή τον τίτλο και όχι ο μισητός αντίπαλος. Ονειρικό φινάλε για μια ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα που έσπασε το ακριβό (πανάκριβο για τα ελληνικά δεδομένα) αθηναϊκό μέτωπο –για δεύτερη φορά στα πέντε τελευταία χρόνια. Ο Σαββίδης και ο Λουτσέσκου μπορούν να δώσουν μαθήματα επιτυχίας στην τριάδα της πρωτεύουσας που στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές έμεινε από δυνάμεις και από λάστιχο, αφού: Η ΑΕΚ έχασε σε αυτήν την τετράδα 6 βαθμούς, ο Ολυμπιακός 5 και ο Παναθηναϊκός 11, όταν ο πρωταθλητής στους τέσσερις τελευταίους αγώνες του είχε μηδέν απώλειες.

Ο αόρατος σεναριογράφος που έγραψε το φινάλε τής φετινής Σούπερ Λίγκας είχε τη σατανική έμπνευση να δώσει την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να πάρει τίτλο μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης, το γεμάτο από οπαδούς του Άρη που παραληρούσαν για να μη δουν αυτό που αντίκρισαν: να έχει δηλαδή τη δυνατότητα ο ΠΑΟΚ να κάνει μπροστά τους γύρο θριάμβου.

«Γύρος» τρόπος του λέγειν. Γιατί κυριάρχησαν οι σπρωξιές και οι αντεγκλήσεις που άρχισαν από τον θριαμβευτή της βραδιάς, τον Λουτσέσκου. Ο οποίος το πρώτο που έκανε μετά το σφύριγμα της λήξης ήταν να στέλνει φιλάκια και να κάνει νοήματα προς την μανιασμένη εξέδρα. Μικρότητα ενός πανάξιου προπονητή που πέτυχε κάτι μεγάλο. Αυτός χάνει. Όχι σε προπονητικό μέγεθος αλλά σε εκτίμηση.

- από το Ηarddog