ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024

Ο νέος... ΔΟΛ της Χρήστου Λαδά 3


Σήμερα γίνεται η επίσημη παρουσίαση για τη μεταμόρφωση των πρώην γραφείων του ιστορικού ΔΟΛ στη Χρήστου Λαδά 3 κοντά στο Σύνταγμα που έχουν ανακαινιστεί πλήρως σε ένα από τα λίγα «πράσινα» κτίρια του κέντρου της Αθήνας από τους νέους ιδιοκτήτες, τους Γερμανούς της ehret + klein και μισθώνεται στη ΔΕΗ.
Η τελευταία φαίνεται ότι έχει… πιάσει και μισθώνει ό,τι νέο και «πράσινο» βγαίνει στο κέντρο της Αθήνας αν ληφθεί υπόψη ότι είναι και ο μισθωτής στο κτίριο σε μία πιο «δύσκολη» περιοχή, στη συμβολή των οδών Βερανζέρου και Γ’ Σεπτεμβρίου κοντά στην Ομόνοια, το οποίο σίγουρα δεν περνά απαρατήρητο από όσους περνούν από εκεί. 
Πρόκειται για κτίριο γραφείων της δεκαετίας του ’60, από το χαρτοφυλάκιο του Αρ. Μυστακίδη, το οποίο μεταμορφώθηκε κι αυτό πλήρως με όρους αειφορίας και έχει παρουσιαστεί και στη δράση του Open House Athens, τον γνωστό θεσμό για την ανάδειξη και προώθηση της αρχιτεκτονικής, όπου το ευρύ κοινό έχει πρόσβαση σε μοναδικά ακίνητα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στην Αθήνα.