ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά νέα εκπρόσωπος Τύπου στον ΣΥΡΙΖΑ


Νέα εκπρόσωπος Τύπου στον ΣΥΡΙΖΑ αναμένεται να οριστεί - όπως αναφέρουν οι πληροφορίες - η δημοσιογράφος Βούλα Κεχαγιά, αναλαμβάνοντας καθήκοντα στη θέση της Δώρας Αυγέρη που προορίζεται για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Η ανακοίνωση αναμένεται να γίνει τη Δευτέρα (4/3).
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, υπήρξε έντονο παρασκήνιο καθώς για τη θέση βολιδοσκοπήθηκαν ο δημοσιογράφος Χάρης Ιωάννου, αλλά και κομματικά στελέχη, προκειμένου να πλαισιώσουν το επικοινωνιακό επιτελείο, όπως οι κυρίες Δώρα Τζαμπάζη και Έφη Μιχελάκη.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο Οκτώβριο, η Βούλα Κεχαγιά είχε αναλάβει διευθύντρια της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ».
Η Βούλα Κεχαγιά ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ από το 2003 όταν ανέλαβε την κάλυψη των κομμάτων της Αριστεράς και της Κεντροαριστεράς για την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.
Από το 2009 κάλυπτε το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Έχει εργαστεί στην ΕΡΤ ως συντάκτρια του πολιτικού ρεπορτάζ, ενώ από το 2003 ήταν ανταποκρίτρια της ΕΡΤ 3 στην Αθήνα για θέματα ΠΑΣΟΚ.
Προηγουμένως εργαζόταν στη Θεσσαλονίκη για την ΕΡΤ3 και την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ, ενώ είχε εργαστεί ως συντάκτρια και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος» και στο «Έθνος».
Επίσης, είχε εργαστεί ως ανταποκρίτρια στο Mega Channel.
Έχει σπουδάσει στη Θεσσαλονίκη στη Σχολή Καλών Τεχνών και σε ιδιωτικό κέντρο δημοσιογραφίας. Γνωρίζει αγγλικά και ιταλικά.