ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Παραιτήθηκαν τέσσερα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής - Κατηγορούν τον Κασσελάκη για τοξικότητα και διχασμό


Συνεχίζονται οι αναταράξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το τεταμένο κλίμα στο συνέδριο. Αργά το βράδυ της Πέμπτης, ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος τέσσερα μέλη του οργάνου που κάνουν λόγο για τοξικές καταστάσεις, προσωπικές κόντρες και στρατηγικές ήττας. Πρόκειται για τους Λεωνίδα Δημητριάδη, Αντώνη Ελευθεριάδη, Θωμά Μπουρνάρη και Έφη Παπαλεξίου.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, που περιλαμβάνει και άλλες αποχωρήσεις, αιτία ήταν η «τοξικότητα και ο διχασμός» που έφερε η στάση της ηγεσίας.
«Δεν συμμετέχουμε σε παιχνίδια εξουσίας. Δεν συμμετέχουμε σε στρατηγικές ήττας. Δεν συμμετέχουμε σε προσωπικές κόντρες» σημειώνουν μεταξύ άλλων.
«Είμαστε παρόντες στην επόμενη μέρα, στην ανασυγκρότηση της ευρείας Δημοκρατικής Παράταξης. Θα στηρίζουμε κινήσεις συνεννόησης και συνένωσης δυνάμεων. Δεν αποτελούμε μέρος του προβλήματος, αλλά ευελπιστούμε να είμαστε κομμάτι της λύσης» προσθέτουν.