ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023

Ανησυχία για τις εξελίξεις «Στο Κόκκινο»


Με ανησυχία παρακολουθεί τις εξελίξεις στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ . Όπως είχε επισημανθεί σε ανακοίνωση της Ένωσης στις 22-9-23 αλλά και σε συνάντηση με τη νέα διεύθυνση του σταθμού, η ΕΣΗΕΑ παγίως δεν παρεμβαίνει σε κομματικές διεργασίες και αντιπαραθέσεις. Ταυτόχρονα, η Ένωση, σταθερά και διαχρονικά, είναι στο πλευρό των δημοσιογράφων που εργάζονται στον ραδιοσταθμό, ο οποίος χρηματοδοτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και στηρίζει την ομόφωνη θέση τους:
«Οι εργαζόμενοι/ες στον 105.5 ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να δεχθούμε απολύσεις ή «απομακρύνσεις» εξαιτίας αναρτήσεων στα social media. Το τι γράφει ο καθένας /καθεμία στα κοινωνικά δίκτυα δεν μπορεί να ελέγχεται και να εγείρει ποινές ή απειλές για τη δουλειά του. Πολλώ δε μάλλον, όταν αναφερόμαστε σε μια ανάρτηση που διορθώθηκε όταν επισημάνθηκε ότι είναι ανακριβής. Θεωρούμε εξαιρετικά προβληματικό να επιτίθεται η διεύθυνση του σταθμού από τον αέρα σε εργαζόμενους/ες του σταθμού ονομαστικά δίνοντας στη δημοσιότητα προσωπικά τους δεδομένα… Ζητάμε την επιστροφή της συναδέλφισσας Ευγενίας Λουπάκη στο πρόγραμμα του σταθμού…».