ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023

Ο πρόεδρος έριξε μπουνιά και ξάπλωσε στο γήπεδο τον διαιτητή... [video]


Παρέμβαση Ερντογάν, διακοπή στο τουρκικό πρωτάθλημα

Επ’ αόριστον αναβολή όλων των ποδοσφαιρικών αγώνων της Super League σε όλες τις κατηγορίες αποφάσισε να επιβάλει η Τουρκική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου. Αιτία ήταν η επίθεση με γροθιά που δέχθηκε διαιτητής από τον πρόεδρο της ομάδας Ανκαραγκιουτσού, κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ρίζεσπορ.
Συγκεκριμένα στο τουρκικό πρωτάθλημα το βράδυ της Δευτέρας (11/12), αμέσως μετά το τέλος του αγώνα της Ανκαραγκιουτσού με τη Ρίζεσπορ (1-1) για την 15η αγωνιστική της Superlig o πρόεδρος των γηπεδούχων Φαρούκ Κοτσά εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε στο πρόσωπο τον διαιτητή Χαλίλ Ομούτ Μελέρ.


Ο «ισχυρός άνδρας» της Ανκαραγκιουτσού επιτέθηκε στον ρέφερι και τον «ξάπλωσε» στο γήπεδο με γροθιά, για να ακολουθήσει επίθεση κι από άλλα άτομα των γηπεδούχων που άρχισαν να κλωτσούν άγρια τον διαιτητή Μελέρ, ενώ ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας έκανε λόγο για νύχτα ντροπής για το τουρκικό ποδόσφαιρο. Την επίθεση καταδίκασε χθες και ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος της Τουρκίας.