ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023

Κούλογλου για Κασσελάκη: Προετοιμάζει την αποχώρησή του


Ο Στέλιος Κούλογλου θεωρεί «ανέφικτο» τον στόχο για πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις ευρωεκλογές που έχει θέσει ο Στέφανος Κασσελάκης. Oανεξάρτητος ευρωβουλευτής θεωρεί πως πρόκειται για έναν υπερ-φιλόδοξο στόχο και ότι με αυτό ο Κασσελάκης προετοιμάζει την αποχώρησή του», όπως σχολίασε στα Παραπολιτικά FM.
«Το γεγονός ότι έθεσε ως στόχο να ανατρέψει την πρωτοκαθεδρία της ΝΔ και να βγει πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένας στόχος που δεν είναι ρεαλιστικός. Θεωρώ ότι με αυτό ο κ. Κασσελάκης προετοιμάζει την αποχώρησή του. Δηλαδή έβαλε πολύ ψηλά τον πήχη έτσι ώστε αν περάσει από κάτω και να πει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο», επεσήμανε. 
«Ο κ. Κασσελάκης θα αντιμετωπίσει πραγματικό πρόβλημα εάν το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτω ή πολύ κάτω από το πολύ κακό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα», τόνισε.

«Eίμαι ανεξάρτητος ευρωβουλευτής και θα παραμείνω ανεξάρτητος. Tώρα, το αν θα συνεργαστώ με τη Νέα Αριστερά είναι ένα ανοιχτό ζήτημα. Δεν έχει ξεκινήσει καμία συζήτηση. Άλλωστε τα στελέχη που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ έχουν άλλες πολύ σημαντικές προτεραιότητες προφανώς να κάνουν, τα πρώτα βήματα οργάνωσης», σχολίασε ο Στ. Κούλογλου.

Τέλος, αναφορικά με τα ποσοστά της Νέας Αριστεράς σημείωσε πως «το ποσοστό αυτό είναι πάρα πολύ καλό. Δε λέω ότι είναι τεράστιο ποσοστό το 2,5% αλλά είναι μια πολύ καλή μαγιά δεδομένου ότι ο κόσμος δεν ξέρει ούτε καν το όνομα, πάρα πολλοί δεν ξέρουν ούτε καν ότι έχει σχηματιστεί καινούργιο κόμμα και πάνω από όλα δεν ξέρουνε τις θέσεις του γιατί το μεγάλο στοίχημα θα παιχτεί με τις θέσεις του και με την κοινωνική του δράση».