ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Η «Καθημερινή» λανσάρει νέα συνδρομητική υπηρεσία


Νέα συνδρομητική υπηρεσία λανσάρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Καθημερινή». Σε σχετικό σημείωμα αναφέρεται: «Για πάνω από έναν αιώνα, η Καθημερινή καταγράφει και αναλύει τα γεγονότα στην Ελλάδα και στον κόσμο, με ακρίβεια και νηφαλιότητα. Εξελίσσεται με οδηγό τις ίδιες αξίες και προσπαθεί καθημερινά να αποτελεί έναν δίαυλο ψύχραιμης και υπεύθυνης ενημέρωσης, χωρίς να ενδίδει στις σειρήνες του φανατισμού και του εντυπωσιασμού.
Η kathimerini.gr εισέρχεται σε μια νέα εποχή, συνεχίζοντας να υπηρετεί δυναμικά την αξιόπιστη ενημέρωση.
Από σήμερα είναι διαθέσιμη μια νέα συνδρομητική επιλογή στην kathimerini.gr
Η νέα συνδρομητική υπηρεσία, με μόλις 5,90€ τον μήνα ή 59€ τον χρόνο, έχει στόχο να προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό της το πιο ποιοτικό και πλούσιο δημοσιογραφικό περιεχόμενο, αξιοποιώντας παράλληλα την τελευταία τεχνολογία για μια πιο εύκολη και ευχάριστη εμπειρία πλοήγησης.
Απεριόριστη πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο, αποκλειστικό περιεχόμενο μόνο για το συνδρομητικό κοινό, μοναδικά newsletters, συναρπαστικά παιχνίδια, special reports, δυνατότητα σχολιασμού αποτελούν τα βασικά πλεονεκτήματα της συνδρομής.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των συνδρομών ή επικοινωνήστε με το αρμόδιο τμήμα στο support@kathimerini.gr»