ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2023

Μια γυναίκα, φαβορί για διευθύνουσα σύμβουλος στην ΕΡΤ


Αλλαγές ενόψει στο διοικητικό συμβούλιο της δημόσιας τηλεόρασης


Ένα από τα πλέον ιστορικά και εμβληματικά στελέχη της Nova πριν τη συγχώνευσή της με τη Wind το 2022 και από την εξαγορά της από τη United Media, ήταν η Κατερίνα Κασκανιώτη που έκτοτε είχε τη θέση Pay TV Executive Director.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αποτελεί ισχυρό φαβορί για τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της ΕΡΤ, την οποία προς το παρόν εδώ και 16 μήνες – από τότε που αποχώρησε ο Γιώργος Γαμπρίτσος, καλύπτει ο πρόεδρος Κωνσταντίνος Ζούλας.
Η σχετική προκήρυξη για την κάλυψη της θέσης θα δημοσιευθεί άμεσα ενώ εντός του επόμενου μήνα αναμένεται και η τελική απόφαση.
Για τη θέση αυτή αναζητείται γυναίκα προκειμένου να ικανοποιηθεί και το ζητούμενο της εκ του νόμου (Ν. 2839/12.09.2000) υποχρεωτικής ποσόστωσης φύλων για νόμιμη συγκρότηση και σύνθεση των Δ.Σ. φορέων του Δημόσιου τομέα.
Κρούσεις είχαν γίνει προς τις δημοσιογράφους Μαρία Χούκλη και Μαριάννα Πυργιώτη που ωστόσο δεν αποδέχθηκαν για προσωπικούς λόγους.
- από το Newpost