ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Στο υπόγειο του Μαξίμου


Πώς έχουν χωρίσει τα γραφεία τους οι στενοί συνεργάτες του Μητσοτάκη 

Πλήρως «εξοπλισμένο» είναι το Μέγαρο Μαξίμου με τους υπουργούς και τους στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη να έχουν εγκατασταθεί πλήρως στο κτίριο. Πού βρίσκονται όμως τα γραφεία τους;
Ισόγειο: Εκεί βρίσκεται το γραφείο του Πρωθυπουργού καθώς και του Υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Γιάννη Μπρατάκου, ο οποίος είναι από τους πιο στενούς συνεργάτες του.
Υπόγειο: Εκεί είναι τα γραφεία του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού Δημήτρη Τσιόδρα, της Διευθύντριας Επικοινωνίας του Πρωθυπουργού Κυράς Κάπη, του λογογράφου Γιάννη Βλαστάρη. Εκεί βρίσκεται επίσης ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Θανάσης Νέζης.
Πρώτος όροφος: Είναι ο όροφος των υπουργών, καθώς εκεί βρίσκονται οι δύο υπουργοί Επικρατείας Σταύρος Παπασταύρου και Άκης Σκέρτσος. Σε αυτό τον τον όροφο είναι επίσης το γραφείο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου Παύλου Μαρινάκη καθώς και του Άλεξ Πατέλη.

Υ.Γ: Ο Υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης έχει το γραφείο του στην Ζαλοκώστα.