ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2019

H ΛΑΕ και οι επιθέσεις στα Εξάρχεια

Ανακοίνωση της «Λαϊκής Ενότητας»:
"Οι επιθέσεις εναντίον λαϊκών αγωνιστών στα Εξάρχεια εξυπηρετούν τους σκοπούς του συστήματος και της κυβέρνησης και καλλιεργούν την  τρομολαγνεία
Η ανακοίνωση αυτών που υπογράφουν ως «αναρχικοί», που στρέφεται  εναντίον του σ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και συνολικά εναντίον της Λαϊκής..
  Ενότητας και των στελεχών της, αποτελεί ένα απαράδεκτο, κατάπτυστο  λιβελλογράφημα που εξυπηρετεί συγκεκριμένους στόχους.
Οι υπογράφοντες ως «αναρχικοί» λειτουργώντας ως μακρύ χέρι του  συστήματος στοχοποιούν λαϊκούς αγωνιστές, που έχουν υπηρετήσει θέσεις  και απόψεις με απόλυτη συνέπεια σε όλη τους τη διαδρομή.
Επιτίθενται σε αγωνιστές που συνεχίζουν να αγωνίζονται για την  υπεράσπιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων, των μισθών, των  συντάξεων, των δημοσίων αγαθών, της λαϊκής κατοικίας και υφίστανται ακόμα και ποινικές διώξεις για τη δράση τους.
Η επίθεσή τους αυτή συνοδεύεται και με στοχοποιήσεις σκοτεινών εποχών και απειλές ακόμη και κατά της σωματικής τους ακεραιότητας και της ζωής τους.
Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε πιστοί στις αρχές μας και στην  αγωνιστική μας διαδρομή και δεν απολογούμαστε στους χρήσιμους ηλίθιους του συστήματος, που όχι μόνο επιτίθενται σ’ όσους αγωνίζονται αλλά με τη στάση τους συντηρούν την καθοδηγούμενη από τη κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ τρομολαγνεία περί Εξαρχείων.
Άξιος ο ρόλος τους."
Γραφείο Τύπου ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ
11.10.2019