ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019

Πρόσληψη (τελευταίας στιγμής) επιτελικού στελέχους στο Οne

Γκρεμίσματα και ανακατατάξεις στα υπόγεια της Συγγρού

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στο κτίριο της λ. Συγγρού 340, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις της Aλτερ Εγκο του Βαγγέλη Μαρινάκη. Στο υπόγειο του κτιρίου, όπου βρίσκεται και λειτουργεί το στούντιο από το οποίο τώρα εκπέμπει το κανάλι Οne, αρχίζουν εργασίες επέκτασης του χώρου για τον τεχνικό εξοπλισμό: γκρεμίσματα, κτισίματα,..
νέα όργανα κ.λπ. Το σημερινό μοναδικό στούντιο αποδεικνύεται ανεπαρκές για την ομαλή ροή του προγράμματος χωρίς προβλήματα. Από εκεί βγαίνουν οι ενημερωτικές εκπομπές –που αποτελούν ισχυρή βάση του προγράμματος– από εκεί και όλες οι άλλες. Έτσι, χρειάζεται να αλλάζει συχνά το μπαγκράουντ, που είναι σχετικά εύκολο με τα βίρτσουαλ, αλλά και το «τραπέζι» των παρουσιαστών που θέλει κάποιον χρόνο και είναι σχετικά δύσκολο. Και αυτό το «βάλε βγάλε» γίνεται αρκετές φορές την ημέρα...
Με τα νέα έργα σχεδιάζεται το στήσιμο ενός, τουλάχιστον, ακόμα στούντιο που θα αποσυμφορήσει το κεντρικό.
Ο χώρος για την επέκταση εξοικονομείται από τη μεταφορά των λίγων γραφείων για δημοσιογράφους που βρίσκονταν έως τώρα δίπλα στο στούντιο και τα οποία μετακινούνται στον δεύτερο όροφο όπου ήδη εργάζονται οι περισσότεροι δημοσιογράφοι του καναλιού. Στον ίδιο όροφο στεγάζονται οι δημοσιογράφοι των Νέων και του Βήματος.
Aυτές τις ημέρες στο κτίριο της Συγγρού η κινητικότητα ενόψει πρεμιέρας είναι πυρετώδης, η στελέχωση με προσλήψεις της τελευταίας στιγμής (ακόμα και σε επιτελική θέση) συνεχίζονται και η Δώρα Αναγνωστοπούλου ενημερώνεται, μπαίνει στο κλίμα της νέας της δουλειάς και παίρνει θέση για το κεντρικό δελτίο, που προς το παρόν συνεχίζεται ως έχει, και εκείνη θα εμφανιστεί στην επίσημη πρώτη της 11ης Νοεμβρίου, οπότε θα γίνει το καθοριστικό βήμα της ευρύτερης γνωριμίας με το κοινό.

- από εκτενές ρεπορτάζ στο harddog  / διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ