ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Στοιχειώδες!..

«Θέλω να ευχαριστήσω που στο νέο ξεκίνημα αυτής της ιστορικής εκπομπής του «Ενώπιος Ενωπίω» ο Πρωθυπουργός, ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης με δέχθηκε απόψε στο Μέγαρο Μαξίμου για μία συνέντευξη που θα είναι, κύριε Πρόεδρε, μία συνέντευξη αυτοβιογραφική».
Με τα παραπάνω λόγια καλωσόρισε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον..
Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω», που επέστρεψε ανανεωμένη, για να συνεχίσει, κάθε Δευτέρα στις 23:45, από την συχνότητα του ΑΝΤ1.
Η συνέντευξη προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα σόσιαλ μίντια ενω κάποιοι εστίασαν και σχολίασαν ειρωνικά τον τρόπο αντιμετώπισης του Μητσοτάκη από τον Ν. Χατζηνικολάου.
Χαρακτηριστικά και τα σχόλια του δημοσιογράφου Μανώλη Γρηγοράκη στο fb:
➤ Είσαι Χατζηνικολάου, σου λέει ο πρωθυπουργός ότι το αγαπημένο του φαγητό είναι τα ντολμαδάκια και δεν κάνεις το στοιχειώδες, το πρώτο που διδάσκονται οι σπουδαστές δημοσιογραφίας στο μάθημα της συνέντευξης: ένα follow up. Να τον ρωτήσεις αν τα προτιμά με κιμά ή χωρίς.
➤ Υπάρχουν δημοσιογράφοι που ρωτούν έναν πρωθυπουργό "ποιο είναι το αγαπημένο σας φαγητό;" και δημοσιογράφοι που τον ρωτούν "είστε σοβαρός; Σε ολόκληρη χώρα δεν βρήκατε γυναίκες να βάλετε στην κυβέρνηση;". Προφανώς δεν ζουν στην ίδια χώρα, προφανέστατα δεν κάνουν την ίδια δουλειά.