ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2019

Η Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα sm

Ελενα Ακρίτα: «Καλή δύναμη κυρία Δούνια»

Η Ελενα Ακρίτα ξεσπαθώνει εναντίον εκείνων που ανεβάζουν στα social media φωτογραφίες της Νόνης Δούνια από την εποχή που ήταν μοντέλο και κάνουν σχόλια του στιλ «δεν ντρέπεται να έχει φωτογραφηθεί γυμνή και να μας εκπροσωπεί και στη Βουλή». Σε..
ανάρτησή της στο fb η Ελενα Ακρίτα γράφει:
"Η κυρία Νόνη Δούνια είναι το νέο θύμα του slut shaming στα σόσιαλ. Γέμισε ο τόπος φωτογραφίες της λες και δεν ήταν η κοπέλα στα νιάτα της επαγγελματίας μοντέλο και πολύ καλό μάλιστα. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι ένα όμορφο κορίτσι που έγινε μια όμορφη γυναίκα. Αυτό που βλέπουν κάτι άλλοι...προτιμώ να μην το περιγράψω. Την είδα μια φορά στην τηλεόραση κι ομολογώ ότι ήταν καλή. Συγκροτημένος λόγος, δομημένες προτάσεις, καλά ελληνικά.
Και βέβαια έχει θέση στο Κοινοβούλιο αφού την επέλεξαν οι ψηφοφόροι της ΝΔ για να τους εκποσωπήσει. Αν τώρα η παρουσία της στο Κοινοβούλιο αποδειχτεί θετική ή αρνητική, ο καιρός θα το δείξει. Και το ίδιο ισχύει και για κάτι φαιδρούς κυριούληδες με κοστούμι και γραβάτα ή δίχως - από διάφορα κόμματα κι αποκόμματα.
Καλή δυναμη, κυρία Δούνια."