ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Πολύ καλός ο Κ. Ζούλας στην αρχισυνταξία της ΕΡΤ

Δύο ημέρες μετά τη νίκη της ΝΔ ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ Γιάννης Δρόσος δήλωσε παραίτηση, αλλά παρέμεινε στη θέση του μετά από παραίνεση του αρμόδιου υπουργού, μέχρι να... ωριμάσουν οι συνθήκες για τη νέα διοίκηση.
Στο μεταξύ, ο παραιτηθείς κ. Δρόσος αποδέχτηκε την αλλαγή της θεματολογίας των δελτίων ειδήσεων (ίδια, πλέον, με των ιδιωτικών..
καναλιών), την άτυπη προαγωγή διαφόρων δημοσιογράφων της ΕΡΤ χωρίς θεσμική θέση που ανέλαβαν όμως θεσμικό ρόλο (όπως το ντουέτο Καφαράκη-Τρουπή) και τη μετατροπή των σοβαρών δελτίων σε λαϊκή απογευματινή (η κάλυψη της τραγωδίας στο Μάτι δεν ήταν κάλυψη που αρμόζει σε μία ΕΡΤ).
Την ίδια ώρα άνθρωποι που βρίσκονται σε υπεύθυνες θέσεις παραμερίστηκαν χωρίς ο κ. Δρόσος να κάνει τίποτε. Ή, μήπως, όχι; Ή, μήπως, έκανε;
Το καλό είναι που ο Διευθύνων Σύμβουλος διατηρεί επικοινωνία με το σύμβουλο του πρωθυπουργού Κωνσταντίνο Ζούλα, όπως θα άρμοζε σε κάποιον που κατέχει τέτοια θέση. Οσο για τον κ. Ζούλα, είναι πολύ καλός στην αρχισυνταξία, αυτό πρέπει να το πούμε.
- από το e-tetradio.gr με τίτλο "Γιάννης Δρόσος, παντός καιρού" (ολόκληρο το κείμενο ΕΔΩ)