ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2019

Και τώρα ποια μπάσα γέλια θα ταράζουν τον καθωσπρεπισμό μας;

Και τώρα ποιος θα καπνίζει και θα τρέχει στους διαδρόμους; Και ποια μπάσα γέλια θα ταράζουν τον καθωσπρεπισμό μας; Από χθες η ΕφΣυν έχασε την ψυχή της.
Τα παραπάνω γράφει στην πρώτη σελίδα της η Εφημερίδα των Συντακτών για τον αδόκητο θάνατο του αρχισυντάκτη της Βαγγέλη Καραγεώργου που έφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών.
Στις εσωτερικές σελίδες..
η ΕφΣυν γράφει:
Ο Βαγγέλης Καραγεώργος ήταν 53 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας, στον Αγιο Παντελεήμονα, ενώ είχε καταγωγή από τη Φθιώτιδα.
Επαγγελματίας δημοσιογράφος για πολλά χρόνια, δούλεψε στην «Ελευθεροτυπία» και στη συνέχεια στο συνεταιριστικό εγχείρημα της «Εφημερίδας των Συντακτών» όπου κατείχε τη θέση του αρχισυντάκτη στο τμήμα της ύλης.
Ηταν παράλληλα ραδιοφωνικός παραγωγός στον Ρ/Σ 105,5 Στο Κόκκινο από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Επί εννέα χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Δύο Γάιδαροι Μαλώνανε» με τον Γιάννη Ανδρουλιδάκη και τον τελευταίο ενάμιση χρόνο την εκπομπή «Μεταξύ Σοβαρού και Αστείου» με τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη.
Ηταν μέλος της Ενωσης Συντακτών, ενώ είχε ασχοληθεί συνδικαλιστικά με την παράταξη «Συσπείρωση Δημοσιογράφων-Δούρειος Τύπος».
Ο Βαγγέλης Καραγεώργος είχε ενεργό συμμετοχή στους φοιτητικούς και κοινωνικούς αγώνες τις δεκαετίες ’80 και ’90, ενώ είχε μακρά πορεία στον χώρο της Αριστεράς, έχοντας διατελέσει και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύντροφός του ήταν η Σιμονίδα Αργυράκου, ενώ είχε έναν αδερφό, τον Δημήτρη, ο οποίος εργάζεται στο φωτογραφικό τμήμα της «Εφ. Συν.».

Η οικογένεια της «Εφημερίδας των Συντακτών» πενθεί. Ενας δικός μας άνθρωπος, ο Βαγγέλης Καραγεώργος, έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή σκορπίζοντας τη θλίψη στην οικογένειά του, σε μας, τη δεύτερη οικογένειά του, και σε όσους τον γνώριζαν. Νέος, μόλις 53 ετών, γεμάτος ζωντάνια και όνειρα, δημιουργικός, αγωνιστής μέχρι το τέλος. Η ζωή υπήρξε άδικη μαζί του γιατί ο Βαγγέλης είχε ακόμα πολλά να προσφέρει. Και στο συνεταιριστικό μας εγχείρημα και στους δικούς του ανθρώπους και στο κοινωνικό σύνολο, καθώς συμμετείχε από μικρός στους πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες από τις τάξεις της Αριστεράς.
Θα τον θυμόμαστε πάντα για το απαράμιλλο χιούμορ του, για τη φιλία με την οποία μας περιέβαλλε, για τις πάντα εύστοχες κρίσεις και παρεμβάσεις του στις καθημερινές συσκέψεις των αρχισυντακτών, για τη δημιουργική σκέψη και συνεισφορά του συνολικά στην εφημερίδα μας.
Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του - μοιραζόμαστε τον πόνο της. Είναι και δικός μας.
Καλό ταξίδι Βαγγέλη
Η «Εφ.Συν.»