ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

Ποιος αναλαμβάνει διευθυντής στο νέο Εθνος

Ποιοι θα συμπληρώσουν την διευθυντική ομάδα και πότε βγαίνει στα περίπτερα η εφημερίδα

Σε πολλά μέτωπα στα media ο Ιβάν Σαββίδης. Με συμμετοχή στο MEGA, με το Epsilon TV, με τους τίτλους Έθνος, Έθνος της Κυριακής και Ημερησία, δημιουργεί με αλλεπάλληλες εξαγορές μια μικρή αυτοκρατορία. Στη συνέντευξή του τον περασμένο Μάϊο το είχε πει ευθέως και με ειλικρίνεια: «Έτσι κι αλλιώς, θα πάρω ένα από τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια. Έτσι κι αλλιώς! Πολύ σύντομα». Και συνέχισε: «Όσον αφορά τον Πήγασο και τον ΔΟΛ δεν κρύβω πως έχω ενδιαφέρον και για τα δύο». Τελικώς, προέκυψε ο Πήγασος.
Αυτό τον καιρό ο Σαββίδης οργανώνει τις συμμετοχές του στα media και τις βάζει σε..
τάξη για την επόμενη μέρα.
* Για τα έντυπα «Έθνος», «Ημερησία», «Έθνος της Κυριακής» πραγματοποιείται συνεργασία με εκχώρηση του μάνατζμεντ στην 24 Media του Δ. Μάρη. Στόχος, το «Έθνος» να γίνει μια μεγάλη εφημερίδα και να κρεμαστεί στα περίπτερα περί τα μέσα Σεπτεμβρίου.
* Τη διεύθυνση του νέου «Έθνους» αναλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοσιογράφος Μάνος Χωριανόπουλος, στέλεχος της 24 Media και υπεύθυνος του site news247.gr.
* Στη διευθυντική ομάδα θα βρεθούν επίσης ο τελευταίος διευθυντής του Έθνους, Μπάμπης Παπαδάκης, ο Βαγγέλης Δεληπέτρος, παλαιότερα συντάκτης της Ελευθεροτυπίας και σήμερα στην 24 Media και ο Κώστας Σαρρηκώστας, επίσης στέλεχος της 24 Media.
* Βασικός κορμός των συντακτών του νέου Έθνους, θα προέλθει από το παλαιό Έθνος. Το προσωπικό θα συμπληρωθεί από συντάκτες της 24 Media και άλλους.
* Ο Σαββίδης δημιουργεί νέα εταιρεία με την οποία θα συμμετέχει (19,6%) στο MEGA, όπως προβλέπεται από το νόμο. Η Dimera παραμένει εταιρεία- μέτοχος του Epsilon TV.

- από τη στήλη «Σάτυρος» της fmvoice