ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Σε δύο ταμπλό έπαιζε ο Γ. Παπαχρήστος

Κάτι λιγότερο από μια σεζόν κράτησε η συνεργασία του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου με τον ΣΚΑΪ καθώς αποχώρησε από το ραδιοσταθμό του Νέου Φαλήρου. Ήταν δίδυμο στην πρωινή ζώνη (11 με 12) με τον Τάκη Χατζή, ενώ ήταν και σχολιαστής στις ειδήσεις της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ. Πλέον όμως, ειδικά η θέση του στο ραδιόφωνο, χηρεύει μέχρι νεωτέρας.
Την ίδια στιγμή φυσικά, ο Παπαχρήστος πήρε πίσω την στήλη του στα Νέα. Του Βαγγέλη Μαρινάκη, εννοείται. Στον Γιώργο Παπαχρήστο ζητήθηκε από την πλευρά του εφοπλιστή να έχει επιτελική θέση στο νέο συγκρότημα του ΔΟΛ αλλά αυτός αρνήθηκε (τουλάχιστον.. για την αρχή).
Θυμίζουμε ότι μεσούσης της προηγούμενης σεζόν είχε αφήσει τον Βήμα 99.5 και τον ΔΟΛ γενικότερα, για χάρη του ΣΚΑΪ 100.3 και της "Ελευθερίας του Τύπου". Επαιζε σε δύο ταμπλό, Μαρινάκης και Αλαφούζος ταυτόχρονα. Δεν μπορούσες παρά να τον θαυμάσεις γι' αυτό...
Η εκπομπή πάντως με τον Τάκη Χατζή δεν περπάτησε, δεν αναπτύχθηκε ποτέ κάποια χημεία μεταξύ τους. Καλύτερα για τον Χατζή θα λέγαμε που συνεχίζει μόνος πια.
- πηγή: e-tetRadio