ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

«Εκκαθαρίσεις» στο ραδιόφωνο του ομίλου Κουρτάκη

Tους «ξήλωσαν» σχεδόν όλους της πρωινής ζώνης στο ραδιόφωνο του ομίλου Κουρτάκη. Κατ΄αρχάς εκτός του «Παραπολιτικά 90,1» θα βρίσκεται ο εξαιρετικός ραδιοφωνατζής και διευθυντής του σταθμού Βασίλης Αδαμόπουλος ενώ σειρά έχει το δίδυμο των Γιώργου Κακούση και Δημήτρη Πετρόπουλου. Με το ραδιοφώνο του όμίλου των Παραπολιτικών αναμένεται να σταματήσουν την συνεργασία τους και τα Κακά Κορίτσια (Μαρία Λεμονιά και Ελενα Καραμίχαλου). Στη συχνότητα θα συνεχίσει κανονικά ο Σωτήρης Ξενάκης, χωρίς όμως τον Β. Αδαμόπουλο.
0 ίδιος ο Βασίλης Αδαμόπουλος έγραψε στο twitter:
 Η ζωή κάνει κύκλους.Κάθε τέλος μια καινούργια αρχή. Τελευταίες Πρωινές Διαδρομές αύριο και μεθαύριο παρέα με Σωτήρη Ξενάκη στα @parapolitika901.
Ο έτερος του διδύμου Σωτήρης Ξενάκης απάντησε γράφοντας:..
Χωρίζουν οι ραδιοφωνικοί μας δρόμοι αλλά η φιλία 30 χρόνων παραμένει...Ενας υπέροχος φίλος κι ενας εξαιρετικός συνεργάτης ο Βασίλης...
Στον ραδιοσταθμό, που υπάρχει πρόβλημα και με την κανονικότητα καταβολής της μισθοδοσίας, παρατηρούνται ολοένα και πιο συχνές αλλαγές τόσο σε επίπεδο παραγωγών όσο και σε επίπεδο διευθυντών. Tο e-tetradio.gr γράφει χαρακτηριστικά:
Εκεί που κάποιες εκπομπές τείνουν να γίνουν συνήθεια στα αυτιά των ακροατών, όλο και κάτι γίνεται και το πρόγραμμα των Παραπολιτικών 90.1 αλλάζει. Πράγμα καθόλου φιλικό προς το κοινό. Ίσως αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο σταθμός είναι «καθηλωμένος» στο 2-3% στις ακροαματικότητες. Και χωρίς να φταίνε, στις περισσότερες των περιπτώσεων οι -πολύ καλοί στη δουλειά τους- παραγωγοί και δημοσιογράφοι που βρίσκονται στα μικρόφωνα.
Ενδεικτικά, από το ξεκίνημα του Παραπολιτικά FM στους 90.1 τον Απρίλιο του 2014, έχουν απομείνει μόνο 8 παραγωγοί από την πρώτη του ομάδα. Ακόμα και ο ιδιοκτήτης του, Γιάννης Κουρτάκης, σταμάτησε μεσούσης της περασμένης σεζόν την εκπομπή του. Το πιο πρόσφατο και χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό του περασμένου Φεβρουαρίου. Ένεκα της κρίσης στον ΔΟΛ, τα Παραπολιτικά 90.1 έφεραν στο πρόγραμμά τους τον... μισό Βήμα 99.5, κι ενδιάμεσα «κόλλησαν» και τον Γιώργο Τράγκα από τον Real 97.8. Άλλος σταθμός την μια βδομάδα, κι άλλος την άλλη.
Πολλές οι αλλαγές και στον διευθυντικό θώκο. Ξεκίνησε με το δίδυμο Νίκου Σίμου-Τάσου Αργυρού, συνέχισε έπειτα με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, τον Λάμπρο Καλαρρύτη και από το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν με τον Βασίλη Αδαμόπουλο.
Χώρια του γεγονότος ότι το πρόγραμμα των Παραπολιτικών 90.1 αλλάζει είτε λίγο είτε πολύ ακόμα και μέσα στη σεζόν. Εν ολίγοις, ο σταθμός δεν έχει καταφέρει να αποκτήσει μια σαφή ταυτότητα και μια βάση ακροατών που θα τον βοηθήσει να τον πάει ψηλότερα.