ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

ΔΟΛ: οι πρώην, οι νυν και οι επόμενοι του Μαρινάκη...

 «Πού πας να δουλέψεις σε αυτόν τον….»

(...) Είναι γνωστό ότι κάποιοι εργαζόμενοι στον ΔΟΛ αποχώρησαν εν μέσω εντάσεων ενώ κάποιων η αποχώρηση θεωρήθηκε για διαφόρους λόγους unfair στο τάιμινγκ, αλλά και στη μεθοδολογία που ακολούθησαν. Επίσης κάποιοι από αυτούς που έφυγαν από τον ΔΟΛ συντηρούν ένα κλίμα έντασης με τους πρώην συναδέλφους τους στα social media. Επικοινωνήσαμε και με εργαζομένους από τον ΔΟΛ αλλά και με πρώην εργαζομένους της Μιχαλακοπούλου και αυτό που καταλάβαμε είναι ότι ο αριθμός των ατόμων που έφυγαν -ειδικά το τελευταίο διάστημα- και ανήκουν στην κατηγορία εκείνων που θεωρείται ότι υπάρχει δικαίως ή αδίκως θέμα έντασης, unfair, αλληλοκατηγοριών κλπ, δεν ξεπερνούν τα 5-10 άτομα. Συνεπώς το να δημιουργείται ζήτημα..
για τόσο λίγα άτομα και να παίρνει η μπάλα και τους άλλους μάλλον δεν είναι σωστό. Επίσης από την πλευρά των πρώην εργαζομένων στον ΔΟΛ μας τέθηκε και ένα ζήτημα που το παραθέτουμε όπως ακριβώς μας το είπαν:
«Εκείνοι που θέτουν βέτο για τους πρώην εργαζομένους στον ΔΟΛ θα θέσουν βέτο και για τους νυν εργαζομένους του ΔΟΛ οι οποίοι είτε στις εφημερίδες, είτε στο ραδιόφωνο, είτε στα sites του ΔΟΛ, είτε στα social media, είτε στις ιδιωτικές συζητήσεις καθύβριζαν και κατηγορούσαν για ό,τι φαντάζεται κανείς τον Μαρινάκη; Δηλαδή κάποιος που έφυγε έστω και εν μέσω έντασης και πήγε να δουλέψει στον Μαρινάκη δεν πρέπει να επιστρέψει στη θέση του τώρα που ο Μαρινάκης πήρε τον ΔΟΛ, αλλά είναι ΟΚ να συνεχίσουν να εργάζονται στον ΔΟΛ του Μαρινάκη εκείνοι που τον καθύβριζαν, εκείνοι που κατηγορούσαν τα μήντια του, εκείνοι που έβριζαν ή ειρωνεύονταν όσους πήγαιναν να δουλέψουν στον Μαρινάκη;».
Εμείς απλά να προσθέσουμε σε αυτόν τον προβληματισμό και το εξής θέμα. Ο Μαρινάκης άκουσε με ευήκοα ώτα από ό,τι μάθαμε το αίτημα των στελεχών του ΔΟΛ για τη μη επιστροφή των πρώην εργαζομένων σε πρώτη τουλάχιστον φάση. Αν γυρίσει και τους πει ΟΚ, δεκτό το αίτημα, αλλά θα φύγουν όσοι με εβριζαν τόσο καιρό εκεί μέσα, τι θα πουν τα στελέχη και οι εργαζόμενοι;
Καλό είναι λοιπόν να πέσουν οι τόνοι γενικότερα τώρα που βρέθηκε μια λύση για τον ΔΟΛ. Γιατί αν αρχίσουν οι νυν εργαζόμενοι του ΔΟΛ να λένε να μην επιστρέψει ο τάδε που έφυγε από δώ με τον τάδε κακό τρόπο ή έκανε τα τάδε κακά σχόλια, μετά θα αρχίσουν οι πρώην εργαζόμενοι του ΔΟΛ να δείχνουν στο νυν κοινό αφεντικό τους τι έγραφαν διάφοροι για αυτόν ή να του λένε ότι ο τάδε στον ΔΟΛ μου έλεγε «πού πας να δουλέψεις σε αυτόν τον….» και άκρη δεν θα βγει.

- το πλήρες ρεπορτάζ στο enimerosi24