ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Περισσότεροι από 10 οι μνηστήρες για τον ΔΟΛ

Έως τώρα δεκατέσσερις (14) είναι οι ενδιαφερόμενοι που έχουν ζητήσει από τους ειδικούς διαχειριστές του ΔΟΛ αναλυτικά οικονομικά στοιχεία του Συγκροτήματος εν όψει της δημοπρασίας της Τετάρτης.
Μεταξύ αυτών είναι φυσικά ο Ιβάν Σαββίδης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης («είναι αποφασισμένος να αποκτήσει τον ΔΟΛ» λένε πηγές από τον Πειραιά), καθώς επίσης ο Γιάννης Φιλιππάκης (Δημοκρατία, Εστία, Espresso κ.ά.) και ο Θεοχάρης Φιλιππόπουλος (Αττικές Εκδόσεις). Αυτός ο τελευταίος ίσως να μην προχωρήσει ωστόσο περαιτέρω.
Ανάμεσα στους 14 μνηστήρες βρίσκονται και πολλές εταιρίες με έδρα την Κύπρο για τις οποίες.. ουδείς μπορεί με ασφάλεια να πει ποιος ή ποιοι κρύβονται από πίσω.
Οι προσφορές για την εξαγορά της περιουσίας του ΔΟΛ (ακίνητη περιουσία και τίτλοι των ΜΜΕ) θα γίνουν με κλειστούς φακέλους οι οποίοι θα ανοίξουν μεθαύριο Τετάρτη στις 12 και 15 το μεσημέρι. Η δημοπρασία θα είναι μία κι έξω, όποιος δώσει τη μεγαλύτερη προσφορά παίρνει το μαγαζί.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η προσφορά θα πρέπει να συνοδεύεται από εγγυητική επιστολή τράπεζας της Ελλάδας ή χώρας του εξωτερικού η οποία όμως θα ανήκει στον ΟΟΣΑ (Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης).
Δ. Κανελλόπουλος (efsyn)