ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Νέα Σελίδα στα κυριακάτικα φύλλα

Ποιοι στελεχώνουν τη νέα εφημερίδα του Ηλία Λιβάνη

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για την έκδοση της νέας εφημερίδας του Ηλία Λιβάνη, που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 11 Ιουνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τίτλος του κυριακάτικου εντύπου θα είναι "Νέα Σελίδα", ενώ η γραμμή του θα είναι φιλοκυβερνητική λόγω των άριστων σχέσεων που διατηρεί με το Μέγαρο Μαξίμου ο εκδότης και πρώην υποψήφιος βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος.
Παράλληλα με το υπό έκδοση φύλλο θα κυκλοφορεί κι ένα ένθετο ποικίλης ύλης υπό τον τίτλο «Νew AGE», το οποίο θα δίνει έμφαση σε πολιτιστικού ενδιαφέροντος θέματα.
Το διευθυντικό δίδυμο των Παναγιώτη Παναγιώτου και Χρήστου Μαχαίρα δίνει μεγάλη βάση στο πολιτικό ρεπορτάζ, του οποίου θα προΐσταται..
η Νικόλ Λειβαδάρη. Ανάμεσα στους πολιτικούς συντάκτες θα είναι ο Γιώργος Μελιγγώνης, ο οποίος θα καλύπτει τον ΣΥΡΙΖΑ και ήδη εργάζεται στην "Αυγή", καθώς και ο Σωτήρης Σταθόπουλος, ο οποίος θα καλύπτει το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας, ενώ ταυτόχρονα παραμένει και στον ΣΚΑΪ.
Κομβικό ρόλο, αλλά όχι διευθυντικό πόστο, θα έχει ο Σεραφείμ Κοτρώτσος, ενώ η μισθοδοσία των εργαζόμενων που προσλαμβάνονται, θα γίνεται μέσω της Τράπεζας Αττικής.
Μέχρι νεωτέρας δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη απόφαση σε ό,τι αφορά την αξιοποίηση των χιλιάδων τίτλων βιβλίων που βρίσκονται υπό την ομπρέλα του εκδοτικού Οίκου Λιβάνη ως προσφορών στην εφημερίδα.

πηγή: Secret / εφημερίδα "Παραπολιτικά"