ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

Ποιος την πιάνει τώρα την Πόπη Διαμαντάκου

Θετική υπήρξε η υποδοχή της επιλογής της δημοσιογράφου Πόπης Διαμαντάκου ως μέλους του ΕΣΡ βάσει των μηνυμάτων που έλαβε η ίδια στην προσωπική της σελίδα στο facebook.
Η πάλαι ποτέ τηλεκριτικός του ΔΟΛ (στην εφημερίδα Τα Νέα) ευχαρίστησε τους φίλους της και όλους εκείνους που έσπευσαν να τη συγχαρούν για τη συμμετοχή της στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (την πρότεινε το Ποτάμι).
Η Πόπη Διαμαντάκου έγραψε στην προσωπική σελίδα της στο Facebook:
«Σας ευχαριστώ όλους, προσπάθησα να απαντήσω στα μηνύματά σας προσωπικά, φοβάμαι ότι δεν τα κατάφερα για όλους, γι αυτό γράφω εδώ τις ευχαριστίες μου για την τόσο θετική υποδοχή της εκλογής μου στο ΕΣΡ. Το θεωρώ καλό σημάδι σε μια δύσκολη εποχή, για ένα κρίσιμο και ευαίσθητο έργο.
Αυτό που έχει σημασία είναι ότι όλοι γνωρίζετε τις απόψεις μου, τις υπέγραφα 30 ολόκληρα χρόνια,..
γνωρίζετε ότι έμεινα πιστή σε αυτές και απέναντι σε πολύ ισχυρές “αντίρροπες” δυνάμεις, οι περισσότεροι με γνωρίζετε και προσωπικά, άρα οι ευχές σας ξεπερνούν το τυπικό. Αυτές είναι η δύναμή μου για να μείνω σταθερή σε όσα πιστεύω και να προσπαθήσω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες. Το έργο δύσκολο και απαιτεί κουλτούρα συνεργασίας».
Παλαιότερα, τον Μάιο του 2013, όταν η Πόπη Διαμαντάκου είχε προταθεί (από τη ΔΗΜΑΡ) για το ΕΣΡ είχαν υπάρξει αντιδράσεις, δεδομένου ότι επί σειρά ετών είχε δεσμούς εργασίας με εκδοτικά συγκροτήματα (ΔΟΛ) που τελούν και μέτοχοι τηλεοπτικών σταθμών (Mega). Επί της ουσίας, το ερώτημα που έμπαινε τότε ήταν κατά πόσο κρίνεται δόκιμο να ανατεθεί σε μια δημοσιογράφο - τηλεκριτικό ο έλεγχος πρώην εργοδοτών της -και των ανταγωνιστών τους.
Τώρα; Ποιος την πιάνει την Πόπη Διαμαντάκου...