ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Επτά στους δέκα λένε "κάντε ΕΣΡ"

Tι δείχνει έρευνα της Alco

Ενδιαφέροντα συμπεράσματα προκύπτουν από τη δημοσκόπηση της Alco για το News247 όσον αφορά στη συζήτηση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ (για την οποία συζητά ξανά αύριο η Διάσκεψη των Προέδρων) και την έκδοση προσωρινών αδειών λειτουργίας των καναλιών μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός.
"Τα αποτελέσματα της πρώτης δημοσκόπησης της Alco για το News247, μίας συνεργασίας που ξεκινά με την διάθεση καταγραφής των τάσεων για σημαντικά ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία, αποτυπώνει σαφή και ξεκάθαρα συμπεράσματα σε σχέση με το πολυσυζητημένο θέμα της ρύθμισης του τηλεοπτικού τοπίου", αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ερευνών αγοράς ALCO Κώστας Παναγόπουλος, ο οποίος στέκεται σε δύο σημεία.
"Πρώτο και πολύ σημαντικό, η επιθυμία / προτροπή / απαίτηση για συναίνεση στη συγκρότηση του ΕΣΡ. Είναι προφανές ότι, μετά και την απόφαση του ΣτΕ, η κοινωνία επιθυμεί να προχωρήσει και.. να ολοκληρωθεί η διαδικασία που οδηγεί στην αδειοδότηση των  καναλιών. Ζητά λοιπόν αυτό να γίνει με τη συναίνεση της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  χωρίς να υπάρχουν όροι και προαπαιτούμενα.  Η επιθυμία για ρύθμιση του τηλεοπτικού τοπίου, επιβεβαιώνεται και από την θετική στάση σε σχέση με την πρόθεση έκδοσης βεβαιώσεων λειτουργία των καναλιών, μέχρι να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός από του ΕΣΡ", εκτιμά ο κ. Παναγόπουλος.
- διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ και δείτε πίνακες στο news247 (ΕΔΩ)