ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

Δέσμευση λογαριασμών (και) του Πάνου Ψυχάρη

Ποινική δίωξη στον κυρ Σταύρο για τα 48 εκατ. ευρώ

Ο πατέρας «έκαψε» τον υιό, κατά κάποιο τρόπο. Δεν είναι διόλου άσχετα όσα είπε κατά τη διάρκεια των φορολογικών ελέγχων ο Σταύρος Ψυχάρης για τον γιο του Πάνο, με τη δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών του τελευταίου. Διότι την Πέμπτη που μας πέρασε δεσμεύτηκαν και οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Παναγιώτη Ψυχάρη, διευθύνοντος συμβούλου του ΔΟΛ.

Είναι μπλοκαρισμένοι, υπενθυμίζουμε, και οι λογαριασμοί του Σταύρου Ψυχάρη - ο κλοιός γύρω από τον ιδιοκτήτη του ΔΟΛ και την οικογένειά του σφίγγει όλο και περισσότερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Ψυχάρης προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα περίπου 50 εκατομμύρια (48 για την ακρίβεια) στον έλεγχο που του έγινε από το Κέντρο Φορολογουμένων..
Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) αναφέρθηκε και στα 15 εκατ. ευρώ του Παναγιώτη.
«Εχω υπογράψει προσωπική εγγύηση στην τράπεζα 15 εκατ. ευρώ, αλλά δεν σημαίνει ότι έχω τα λεφτά cash. Με αέρα πήραμε τα δάνεια» είχε πει ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΟΛ, καταθέτοντας την 1η Σεπτεμβρίου στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη δανειοδότηση των ΜΜΕ και των κομμάτων, αφήνοντάς τους όλους με ανοιχτό το στόμα.
Τώρα δεσμεύτηκαν και οι δικοί του λογαριασμοί - πιθανότατα οι οικονομικοί εισαγγελείς να έχουν υπόνοιες για φοροδιαφυγή.
Εν τω μεταξύ, δόθηκε από τον εισαγγελέα εντολή για την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του Σταύρου Ψυχάρη για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ποσού ύψους 48 εκατομμυρίων ευρώ.
Θα προηγηθεί πρώτα βέβαια μήνυση του ΚΕΦΟΜΕΠ προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία.
- ΕφΣυν