ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Το εκδοτικό δίπολο του Βαγγέλη Μαρινάκη

Δεν υπάρχει θέμα συγχώνευσης του "Real group" με τον όμιλο των "Παραπολιτικών"
Με όρους αρένας και διάθεση δημιουργίας εντυπώσεων, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος ότι ο Γιάννης Κουρτάκης βγήκε νικητής και κατάφερε να περιφρουρήσει τον εκδοτικό του οργανισμό, συνεχίζοντας την επιτυχημένη αυτόνομη πορεία του… αποφεύγοντας να κάνει συμβιβασμούς και εκπτώσεις στο όραμα του, όπως θα απαιτούσε ένα σενάριο συγχώνευσης!
Αντίθετα με όρους δημοσιογραφικούς και με αφορμή φήμες που είχαν δει το φως της δημοσιότητας το προηγούμενο διάστημα, οι οποίες έκαναν λόγο για σενάριο συγχώνευσης μεταξύ του ομίλου των «Παραπολιτικών» και του «Real group»… Είναι ξεκάθαρο – σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ότι.. δεν υπάρχει θέμα «γάμου» μεταξύ των δυο εκδοτικών οργανισμών.
Η διαφαινόμενη συνεργασία του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη που ενδεχομένως ήταν αιτία να «γεννηθούν» οι παραπάνω φήμες, αφορά στη νέα τηλεόραση του εφοπλιστή… Και δεν προβλέπεται καμία εμπλοκή του προέδρου του Ολυμπιακού στις εκδοτικές δραστηριότητες του γνωστού δημοσιογράφου. Είναι δυο διαφορετικά πεδία επιχειρηματικής δράσης που καμία πλευρά δεν έχει πρόθεση σε αυτή τη φάση να τα ανακατέψει!
Βεβαίως οι εξελίξεις όπως προδιαγράφονται δημιουργούν ένα εκδοτικό δίπολο γύρω από τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον Γιάννη Κουρτάκη από τη μια πλευρά και τον Νίκο Χατζηνικολάου από την άλλη – με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά μεταξύ τους, που από μόνο του έχει δημοσιογραφικό και επιχειρηματικό ενδιαφέρον λόγω της ισορροπίας και της συνύπαρξης που προϋποθέτει για να λειτουργήσει ομαλά και παραγωγικά.
- πηγή: enimerosi24