ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

Ο κύριος πρύτανης

Είναι δυνατόν ένα ιδιωτικό σχολείο να μην μπορεί να αξιολογεί τους καθηγητές του; Είναι το ερώτημα-παράπονο του κυρίου Φορτσάκη που έσπευσε να αφήσει το Πανεπιστήμιο για να υπηρετήσει την πολιτική. Τώρα για το αν οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών σχολείων και η επιστημονική τους επάρκεια αρκούν για να το κάνουν αυτό με κάποια, στοιχειώδη έστω, κριτήρια δεν μοιάζει να αποτελεί πρόβλημα για τον τέως πρύτανη, μια και το μόνο ζητούμενο είναι τελικά η στοχοποίηση του Νίκου Φίλη, αλλά και οι απρόσκοπτες και ανεξέλεγκτες αξιολογήσεις-απολύσεις καθηγητών από τα ιδιωτικά.
Εξάλλου, η λογική Φορτσάκη ξεδιπλώθηκε αναλυτικά όταν ο ίδιος ήταν πρύτανης στο.. δημόσιο Πανεπιστήμιο. Τώρα αν τυχαίνει να διαφωνούν μαζί του οι καθηγητές των ιδιωτικών που εργάζονται υπό τη δαμόκλειο σπάθη των αφεντικών τους, είναι δικό τους πρόβλημα και όχι του κ. Φορτσάκη και της φιλελεύθερης λογικής του που... ανατριχιάζει με την έννοια μόνιμος. Για να μην ξεχνιόμαστε!
Α.Ψ. (ΕφΣυν)