ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

Αλλαγές Ψυχάρη στη διεύθυνση των «Νέων»

** ΑΛΛΑΓΕΣ στη διεύθυνση της εφημερίδας «Τα Νέα» μελετάει τις τελευταίες ημέρες το αφεντικό του ΔΟΛ Σταύρος Ψυχάρης, ενώ ειλημμένη θεωρείται η απόφαση του εκδότη για αποχώρηση του από την εκτυπωτική μονάδα «Ιρις» στην οποία συμμετέχει με τον Πήγασο του Φώτη Μπόμπολα.

** ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ δίδυμο με τον Τάκη Χατζή του newpost , θα είναι από το Σεπτέμβριο στον ΣΚΑΪ ο Γιώγος Παπαχρήστος. Ο δημοσιογράφος των «Νέων» θα είναι και σχολιαστής στο δελτίο της Σίας Κοσιώνη.

** ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ η ιδιοκτησία του «Πρώτου Θέματος» τα περί επέκτασης των δραστηριοτήτων.. της στα ερτζιανά. Το δίδυμο Καραμήτσου-Αναστασιάδη έχει αποφασίσει να ρίξει το βάρος στην αναβαθμιση της έντυπης έκδοσης και στην περαιτερω ανάπτυξη των διαδικτυακών μέσων του ομίλου.

** Ο ΦΩΤΗΣ Μπόμπολας ζητάει(;) από τον Δημήτρη Κοντομηνά να αναστείλει την κυκλοφορία της αθλητικής εφημερίδας «Sportday».

** ΠΡΟΤΑΣΗ από τον Γιάννη Αλαφούζο, για συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, έχει δεχθεί ο πρώην δημοσιογράφος και πρώην υπουργός Θοδωρής Ρουσόπουλος.

** ΣΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ της συνεργασίας του για άλλα δύο χρόνια με το κανάλι Epsilon, του Φίλιππου Βρυώνη, προχωρησε ο Νίκος Ευαγγελάτος.

** ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ με την ημερήσια (πλέον) εφημερίδα «Freddo» ξεκίνησε ο δημοσιογράφος Μιχάλης Λαγάνης ενώ στο protothema.gr εργάζεται πλέον ο δημοσιογράφος του Mega Νίκος Νικολετάκης.

- πηγή: Secret / Παραπολιτικά