ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Ο ΔΟΛ κλυδωνίζεται κι ο Ψυχάρης λιάζεται στη θαλαμηγό του

Αναστάτωση επικρατεί στον ΔΟΛ μετά την πληροφορία του nonews ότι μετά τους Γιώργο Παπαχρήστο και Νότη Παπαδόπουλο κι ο διευθυντής του «ΒΗΜΑΤΟΣ» Αντώνης Καρακούσης αποχωρεί από τον ΔΟΛ με προορισμό τον όμιλο Αλαφούζου.
Aν επαληθευτεί η πληροφορία τότε, όπως γράφει το enimerosi24, αναμένονται καταιγιστικές εξελίξεις! Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το σάιτ, ο Καρακούσης είναι o άνθρωπος για όλες τις δουλειές του αφεντικού, σε δημοσιογραφικό, πολιτικό και τραπεζικό επίπεδο, και η αποχώρησή του – αν επιβεβαιωθεί, θα σημάνει το τέλος του ΔΟΛ όπως τον γνωρίσαμε μέχρι σήμερα! Κι αυτό διότι, όπως γράφει το enimerosi24, ο Αντώνης Καρακούσης..
θα φύγει από τον ΔΟΛ μόνο στην περίπτωση που το αφεντικό έχει αποφασίσει να βάλει λουκέτο στο «μαγαζί»!
Tην ώρα που οι παραπάνω πληροφορίες έχουν δημιουργήσει αναστάτωση στη Μιχαλακοπούλου, ο Σταύρος Ψυχάρης μετά συζύγου και τέκνων κάνει κρουαζιέρα στις Κυκλάδες και λιάζεται με τις ώρες στο κατάστρωμα του πολυτελούς σκάφους Besten. Κάποιοι είδαν εκεί κοντά τον δημοσιογράφο  Γ. Παπαχρήστο να κάνει τζόκινγκ.

ΥΓ Φύγει δεν φύγει ο Καρακούσης από τον ΔΟΛ, το μόνο σίγουρο είναι πως την ίδια ώρα ακριβώς που ο Ψυχάρης βολτάρει οικογενειακώς στο Αιγαίο με την θαλαμηγό του, η Διευθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΔΟΛ βγάζει ανακοινώσεις που ενημερώνουν τους εργαζόμενους περί (νέων) έκτακτων ταμειακών δυσχερειών. Δυσχέρειες που μεταθέτουν την προγραμματισμένη για τις 12/8/2016 πληρωμή της μισθοδοσίας, έναντι 50% μηνός Ιουνίου 2016, για τις 18/8/2016...