ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 19 Απριλίου 2016

Γιατί έμεινε από οξυγόνο η ΟΝΝΕΔ

Λίγο πριν από το 10ο τακτικό συνέδριο της Ν.Δ., ο Κυρ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε τη διάλυση της «γαλάζιας» νεολαίας μετά τα όσα έγιναν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη |
Χωρίς την ΟΝΝΕΔ οδεύει προς το 10ο τακτικό συνέδριο της Ν.Δ. ο Κυρ. Μητσοτάκης. Θεωρώντας απαράδεκτα «όλα όσα έγιναν σε μία τόσο νοσηρή ατμόσφαιρα» το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη, ανακοίνωσε τη διάλυση της οργάνωσης και με εισήγησή του διαγράφηκε ο πρόεδρος Β. Γεωργιάδης. Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα του κόμματος και την αποχώρησή του από την Ν.Δ. ανακοίνωσε ο Α. Παπαμιμίκος.
Ο Κυρ. Μητσοτάκης εξέλαβε το συνέδριο της ΟΝΝΕΔ ως προοίμιο αμφισβήτησης στο συνέδριο της Ν.Δ., που αρχίζει την προσεχή Παρασκευή. Οι ισορροπίες που διαμορφώθηκαν στην Κεντρική.. Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ αποτύπωναν, σύμφωνα με την ηγετική ομάδα του κόμματος, τη δυναμικότητα παρωχημένων μηχανισμών των προηγούμενων προέδρων της οργάνωσης, του Σ. Ιωαννίδη και του προκατόχου του, Α. Παπαμιμίκου.
Ο πρόεδρος, Β. Γεωργιάδης, δεν κατάφερε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες όλων των πλευρών. Η αμφισβήτηση εκ των έσω, με την αποχώρηση της ομάδας του Σ. Ιωαννίδη και τις καταγγελίες του προέδρου της ΔΑΠ Γ. Αναστασόπουλου και του οργανωτικού γραμματέα του συνεδρίου Π. Σκιαδόπουλου για την εκλογική διαδικασία, οδήγησαν τον πρόεδρο της Ν.Δ. στη διάλυση της ΟΝΝΕΔ με συνοπτικές διαδικασίες.

- διαβάστε τη συνέχεια του ρεπορτάζ που υπογράφει ο Μπάμπης Αγρολάμπος στην Εφημερίδα των Συντακτών