ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Στο πειθαρχικό ο πολυθεσίτης δημοσιογράφος της ΕΡΤ...

...και εκπρόσωπος Τύπου στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο και στην Τράπεζα Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη!

Ο πολυθεσίτης δημοσιογράφος της ΕΡΤ και εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη, παραπέμπεται στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ
Η υπόθεση συζητήθηκε στο τελευταίο δ.σ. της ΕΣΗΕΜ-Θ έπειτα από επιστολή μέλους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης όπου ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος εργάζεται στο γραφείο τύπου τα τελευταία χρόνια. Οπως αναφέρεται στην επιστολή η συγκεκριμένη θέση εργασίας καλύπτεται επί σειρά ετών από τον συγκεκριμένο με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο δ.σ. αναφέρθηκε ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος..
εργάζεται και στο γραφείο τύπου της Τράπεζας Πειραιώς στη Θεσσαλονίκη και παράλληλα καλύπτει το… οικονομικό ρεπορτάζ στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ!
Τελικά αποφασίστηκε ο δημοσιογράφος να παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΜΘ προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση και να αποδοθούν οι ενδεχόμενες πειθαρχικές κυρώσεις που προβλέπονται από το καταστατικό και τον Κώδικα Δεοντολογίας.
- πηγή: asyntaxtostypos.org