ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Η μοναξιά του κυρ Σταύρου...

Στο προχθεσινό «ΒΗΜΑ», ιδιοκτησίας του μεγαλομετόχου του MEGA Σταύρου Ψυχάρη, υπάρχει ρεπορτάζ (και όχι καταγγελία όπως θα ήταν αναμενόμενο με «χτύπημα» στην πρώτη σελίδα) που υποστηρίζει οτι η κυβέρνηση θέλει να κλείσει το MEGA! Δηλαδή ένας από τους ιδιοκτήτες του καναλιού δημοσιεύει στην εφημερίδα του ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ εχει πρόθεση να τους το κλείσει! Πάρα πολύ σοβαρό!
Η είδηση όμως, όχι μόνο δεν είναι πρωτοσέλιδο, δεν «παίζει» ούτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ούτε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, ούτε σε κάποια εφημερίδα ή site του «Πηγάσου»! Προφανώς κάτι δεν πάει καλά! Δεν βγάζει νόημα όλο αυτο! Δεν μπορεί ο ένας απο τους τρεις μεγάλο-μετόχους να φιλοξενεί στην εφημερίδα του ενα τόσο σοβαρό ρεπορτάζ και οι άλλοι δυο, Βαρδινογιάννης Μπόμπολας, να αδιαφορούν..
αν η κυβέρνηση βάλει λουκέτο στο «μαγαζάκι» τους!
Τίποτα απο όλα αυτά όμως δεν έγινε! Και δεν έγινε, διότι το ρεπορτάζ του έγκριτου, ιστορικού τίτλου, βασίζεται σε φήμες διαδρομιστών της Βουλής και θαμώνων δημοσιογραφικών γραφείων (και όχι σε πληροφορίες ή αξιόπιστα στοιχεία), όπως παραδέχεται σε μια κρίση ειλικρίνειας ο συντάκτης του κειμένου: «Στους διαδρόμους της Βουλής και στα δημοσιογραφικά γραφεία έχουν ενταθεί οι φήμες για το ποια κανάλια επιδιώκει να κλείσει η κυβέρνηση, με φαβορί το MEGA»!

- διαβάστε ΕΔΩ γιατί οι συνεταίροι «πούλησαν» τον Ψυχάρη