ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Επικοινωνία 94FM: 40% μειώσεις και εκ περιτροπής εργασία

Στον πάγκο του προκρούστη κάθε εργασιακό δικαίωμα, μετά από μακρά περιόδο "αποψίλωσης" του ραδιοσταθμού του δήμου Ηρακλείου Αττικής «Επικοινωνία  94 FM», με απολύσεις εργαζομένων (είναι - δεν είναι 10 οι εργαζόμενοι που έχουν απομείνει). Η δημοτική αρχή προωθεί 40% μειώσεις και εκ περιτροπής εργασία και το θέμα συζητήθηκε χθες Τρίτη στη συνεδρίαση του ΔΣ ραδιοφωνίας και εκδόθηκε και σχετική ανακοίνωση (κάντε κλικ στη φωτό για μεγέθυνση).
Τα δεδουλευμένα που δεν έχουν καταβληθεί στον «Επικοινωνία  94 FM» αντιστοιχούν σε 8,5 μήνες (πληρώθηκε ο Γενάρης 2016, αλλά υπάρχουν "ουρές" από το παρελθόν).
Είχε προηγηθεί η Χριστουγεννιάτικη απόπειρα να αποδεχτούν οι εργαζόμενοι οριζόντιες.. περικοπές, που δεν απέδωσε και έτσι η δημοτική αρχή κάνει την επιλογή να στοχοποιήσει συγκεκριμένους εργαζόμενους. Οι αυριανές περικοπές είναι για συγκεκριμένη λίστα προσώπων.
Και να σκεφτεί κανείς ότι το μισό πρόγραμμα που είναι Non stop music λόγω έλλειψης εργαζομένων, ούτε καν τους έχει περάσει από το μυαλό να το αξιοποιήσουν, παρά το γεγονός ότι τους έχουν γίνει ενδιαφέρουσες προτάσεις.