ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Στους 6,5 οι απλήρωτοι μισθοί στην «Μακεδονία»

...αλλά ο Ρήγας «αγοράζει» το πιεστήριο του Αγγελιοφόρο

Στους 6,5 μισθούς είναι το «άνοιγμα και η ψαλίδα» στο συγκρότημα της «Μακεδονίας«, με τους εργαζόμενους αυτή τη περίοδο να πληρώνονται τα δεδουλευμένα του περασμένου Αυγούστου ενώ μεγάλο μέρος της Κυριακάτικης εργασίας και το επίδομα αδείας, παραμένουν στις ταμειακές καλένδες του Καπόν και της Σουλοπούλου.
Η μόνιμη επωδός των δύο εκπροσώπων του μεγαλομετόχου του συγκροτήματος Γιάννη Ρήγα είναι «κάντε υπομονή, το μαγαζί δεν βγαίνει, δουλέψτε περισσότερο, γιατί εσείς φταίτε που δεν..
πουλάμε» και «μην είστε αχάριστοι που δεν το κλείνουμε να ψάχνετε να βρείτε δουλειά σαν τους απολυμένους του Αγγελιοφόρου». Μιλάμε για ατράνταχτα επιχειρήματα που μόνο σε μνημονιακά καθεστώτα, που τόσο εκθειάζει η γραμμή της εφημερίδας, μπορούν να σταθούν.
Μάθαμε ότι την Σουλοπούλου την κάλεσε πρόσφατα το δσ της ΕΣΗΕΜΘ μετά από αίτημα του Βασίλη Κυριακούλη, προκειμένου να ενημερώσει τα μέλη για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στη εταιρία «Βορειοελλαδικές Εκτυπώσεις ΑΕ» των Ρήγα – Μπακατσέλου στην οποία ανήκει η εκτυπωτική μονάδα του «Φίλιππου» στο Κιλκίς. Η εκπρόσωπος του μεγαλομετόχου της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής ΑΕ, παραδέχθηκε ότι η πλευρά Ρήγα επιδιώκει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο στις «Βορειοελλαδικές Εκτυπώσεις ΑΕ». Όπως ανέφερε ήδη έχει καταβάλει ένα ποσό γύρω στις 35.000 ευρώ και πως προτίθεται να επενδύσει ακόμα γύρω στις 260.000 ευρώ, ώστε η επιχείρηση να περάσει στον έλεγχο του μεγαλομετόχου της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής ΑΕ.
- διαβάστε περισσότερα στο syntaktologio