ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

O Κοττάκης στη θέση της Ακριβοπούλου

 O δημοσιογράφος Μανώλης Κοττάκης θα αντικαταστήσει την Κατερίνα Ακριβοπούλου στο πλευρό του Νίκου Μπογιόπουλου πίσω από τα μικρόφωνα του Real Fm 97,8. Από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου καθημερινά 8 με 10 το βράδυ, Κοττάκης και Μπογιόπουλος θα διασταυρώνουν απόψεις και πληροφορίες σχετικά με την επικαιρότητα και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα «δέσουν» αυτοί οι δύο, αν και ο Κοττάκης -παρά τα περί αντιθέτου λεγόμενα- δεν διακατέχεται πλέον από τον (νεοδημοκρατικό) φανατισμό που τον χαρακτήριζε παλαιότερα.
Η Κατερίνα Ακριβοπούλου που αποχώρησε από το Real Group (καταγράφεται στις σημαντικές απώλειες Χατζηνικολάου) έχει ήδη ενταχθεί στο δυναμικό του ομίλου του Δημ. Κοντομηνά,..
αναλαμβάνοντας το σχολιασμό στο κεντρικό δελτίο του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ, σε θέματα της πολιτικής ειδησεογραφίας.
Από την επόμενη βδομάδα η Κατερίνα Ακριβοπούλου αναλαμβάνει και το μαγκαζίνο στον «Alpha 98,9» και έτσι θα είναι στο μικρόφωνο του ραδιοφωνικού σταθμού καθημερινά από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι. Οι επαφές της δημοσιογράφου με τη διοίκηση του ALPHA είχαν ξεκινήσει πριν από έναν περίπου μήνα και τις τελευταίες ημέρες κατέληξαν σε συμφωνία η οποία επισφραγίστηκε προ ημερών με την υπογραφή συμβολαίου.