ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Στο Ποτάμι Σκυλακάκης, Χρονάς και Βαγιάννη

Δημοσιογράφοι, ηθοποιοί και παλαίμαχοι μπασκετμπολίστες με τον Σταύρο

Με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη θα κατέβει στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου η Ρίκα Βαγιάννη.
Η δημοσιογράφος σκεφτόταν εδώ και καιρό την εμπλοκή της στην πολιτική σκηνή της χώρας και ήταν από την αρχή κοντά στον Θεοδωράκη παρακολουθώντας μάλιστα τις περισσότερες ομιλίες του.
Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια περιφέρεια θα είναι υποψήφια η Βαγιάννη και αν το όνομά της θα βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση.
Υποψήφιος με το Ποτάμι θα είναι και ο ποιητής και εκδότης του περιοδικού «Οδός Πανός», Γιώργος Χρονάς που αποδέχτηκε σχετική  πρόταση  να είναι υποψήφιος στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.
Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ανακοίνωσε επίσης και την συνεργασία του με την «Δράση» αφού υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Eπικρατείας θα είναι ο πρόεδρος του κόμματος..
Θεόδωρος Σκυλακάκης. «Συμφωνήσαμε με τον κ. Σκυλακάκη της Δράσης, ο οποίος θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όχι επικεφαλής αλλά εκεί για δείξει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό σύννεφο στις σχέσεις μας», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ποταμιού.Mε το Ποτάμι θα κατέβουν επίσης ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής και δημοτικός σύμβουλος με το ΠΑΣΟΚ, Κώστας Παταβούκας, οι ηθοποιοί Γιώτα Φέστα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χάρης Τσούκας, η επίσης δημοσιογράφος Μαρία Νταλιάνη, ο Στέλιος Προσαλίκας, πρώην προπονητής της εθνικής Βόλευ και ο παλαίμαχος μπάσκετμπολίστας Μέμος Ιωάννου.