ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Ακροατές του «Μέντα 88» εναντίον Βαγγέλη Περρή...

 ...ζητούν πίσω την Μαργαρίτα Μυτιληναίου

Δεν φαίνεται να... ενθουσιάστηκε και τόσο πολύ το κοινό του Μέντα 88 με την έλευση του Βαγγέλη Περρή στο σταθμό. Ήταν άλλωστε μια επιλογή υψηλού ρίσκου. Ένας παραγωγός που θήτευσε με επιτυχία για χρόνια σε mainstream ραδιόφωνα όπως ο Sfera 102.2 και ο Δρόμος 89.8 να εντάσσεται στο δυναμικό ενός έντεχνου σταθμού; Αναλαμβάνοντας μάλιστα την prime time ζώνη του, το πρωινό 7-10; Κάπως περίεργο όντως... Ενδεικτικά, κάποια από τα σχόλια στο facebook του Μέντα 88:
«Ο κύριος Περρής δεν ταιριάζει καθόλου κατά την άποψη μου στο προφίλ και στα ακούσματα του Μέντα. Κακή επιλογή. Λες και ακούω άλλο σταθμό».
«Kαλησπερα, σημερα το πρωι ξαφνιαστηκα δυσαρεστα με το ακουσμα της φωνης του κ.Περρη...

Θεωρω την Μεντα ενα διαφορετικο ραδιωφωνο και απογοητευτηκα. ΓΙΝΑΤΕ ΔΡΟΜΟΣ?»
«Μονο μια λεξη: ΣΟΚ. Για τον πληρη εκφυλισμο του αγαπημενου μας σταθμου. Περρης;;; Απογοητευση. Μεντα χωρις Μαργαριτα Μυτιληναιου 10-12 δε νοειται. Κριμα
».
Στον αντίποδα, θετικά υποδέχθηκαν την είδηση «σελέμπριτι» όπως η Ναταλία Γερμανού, η Μαρία Μπεκατώρου, η Δούκισσα Νομικού κ.ά., με σχόλιά τους στο instagram του Βαγγέλη Περρή.
Υπενθυμίζουμε, η Μαργαρίτα Μυτιληναίου και ο Αντώνης Ανδρικάκης έστησαν από το μηδέν το Μέντα, στην αναξιοποίητη εως τότε συχνότητα του Όασις 88. Ο ραδιοσταθμός, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, κινούνταν σε αξιοπρεπή επίπεδα ακροαματικότητας «πιάνοντας» πάνω από 4%. Για να δούμε αν θα αποδώσουν οι αλλαγές στο έντεχνο ραδιόφωνο του Νίκου Μπιλίρη.

- e-tetradio.gr