ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - Για οποιοδήποτε παράπονο ή σχόλιο μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους zoornalistas στο email: zoornalistasgr@googlemail.com

Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

Κωνσταντοπούλου: ΜΜΕ με άμεσες σχέσεις με τον πρωθυπουργό ανέλαβαν την εξόντωσή μου

Τελικά θα συμπράξει ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη με τη Λαική Ενότητα του Π. Λαφαζάνη

Ευθείες βολές στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η Zωή Κωνσταντοπούλου κατά την ομιλία της στην ΕΣΗΕΑ καταγγέλλοντας υπονόμευσή της.
«Υπάρχουν υπεύθυνοι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και υπάρχουμε εκείνοι που θα αγωνιστούμε, για να σταματήσει η μνημονιακή λαίλαπα. Υπάρχουν υπεύθυνοι που δεν λειτούργησε η Κοινοβουλευτική Ομάδα. Επέμεινα στην ανεξαρτησία του Κοινοβουλίου, μολονότι η παρουσία μου υπονομεύτηκε εξ αρχής με ευθείες επιθέσεις από τον Νίκο Φίλη, μέχρι χυδαίες απόπειρες ταύτισής μου με τη Χρυσή Αυγή και με την ευθεία απειλή "θα σε τελειώσουμε, αν δεν συμμορφώσεις με τις υποδείξεις"» είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντοπούλου που γνωστοποίησε πως θα συμπράξει ως ανεξάρτητη συνεργαζόμενη με τη Λαική Ενότητα του Π. Λαφαζάνη.
Η Κωνσταντοπούλου κατήγγειλλε επίσης «ΜΜΕ με σχέσεις άμεσες με τον πρωθυπουργό» που ανέλαβαν την επιχείρηση εξόντωσής της με επιθέσεις ακομα και κατά της οικογένεία της...
Στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ όπου έδωσε συνέντευξη τύπου η Κωνσταντοπούλου (1ος όροφος Ακαδημίας 20), παρόντες ήταν μεταξύ άλλων η Ραχήλ Μακρή, ο Δημήτρης Στρατούλης, ο Γιάννης Σταθάς, η Μαρία Μπόλαρη και οι συνδικαλιστές Παναγιώτης Καλφαγιάννης και Νίκος Φωτόπουλος.